|

Fiica masochistului de la Perieni rãmâne alãturi de tatãl sãu, dupã gratii!

AREST…Magistratii Tribunalului Vaslui au respins contestatia formulatã de cãtre Georgiana Brãescu, fiica masochistului din Perieni, iar aceasta rãmâne în arest. Tânãra a fost obligatã si la plata a 350 de lei, cheltuieli judiciare cãtre stat si va sta, cel putin o lunã, în arest preventiv. Fiica bãrbatului din Perieni a fost acuzatã cã si-a ajutat tatãl, pe Gheorghe Brãescu, în mod direct pentru a o lega si arunca în pãdure pe Mihaela B. Dupã ce a fost retinutã si a primit mandatul de arestare, Protectia Copilului l-a securizat pe bãietelul de un an si opt luni al tinerei. Minorul a ajuns în grija unui asistent maternal.

Familia Brãescu se reîntregeste dupã gratii dupã ce magistratii Tribunalului Vaslui au decis sã respingã contestatia formulatã de Georgiana, fiica celui acuzat cã a violat, bãtut si umilit o prostituatã. Instanta a decis astfel ca tânãra sã rãmânã dupã gratii cel putin 30 de zile si a obligat-o la plata cheltuielilor de judecatã în cuantum de 350 de lei. Povestea a iesit la ivealã în urma anchetei amãnuntite a procurorilor si politistilor care au stabilit cã Gheorghe Brãescu, cel acuzat cã a violat, bãtut si apoi a bãgat într-un sac o prostituatã si-a târât în toatã aceastã poveste perversã si fiica de numai 20 de ani, Georgiana, care are un copil minor de 1 an si 8 luni. Fata se afla la tatãl ei când acesta a venit cu prostituata de la Bârlad, cu taxiul. Dupã ce tatãl pervers a încercat sã-si punã în practicã fanteziile sadomasochiste cu prostituata Mihaela B., iar aceasta nu a vrut, a început calvarul pentru ea. Bãrbatul a bãtut-o bine, a violat-o si apoi, asa cum au reusit sã stabileascã politistii, ajutat de fiica sa, au legat femeia de mâini si de picioare, au tâlhãrit-o de telefon, bijuterii si bani, iar apoi bãrbatul a dus femeia noaptea în pãdure, peste dealurile Perienilor, abandonând-o pe drumul spre Mânzati, comuna Ibãnesti. „Din cercetãri a reiesit cã a fost participantã la comiterea infractiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, ajuntându-si tatãl sã o lege pe victimã si i-a sustras si telefonul acesteia”, preciza, în urmã cu câteva zile, Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Prostituata a jurat cã se lasã de meserie

DECIZIE…Conform unor surse din comuna Iana, Mihaela B., care este veteranã în profesarea celei mai vechi meserii din lume, s-a lecuit de prostitutie, dupã pãtania cu Gheorghe Brãescu. A declarat unor apropiati cã nu-i mai trebuie în viata ei asa ceva, îsi va cãuta altã sursã de venit. Trebuie spus si faptul cã Gheorghe Brãescu este cunoscut în Perieni ca fiind sado-masochist, iar o partidã „de sex” cu acesta se termina de cele mai multe ori cu administrarea unei bãtãi serioase partenerei. Asa s-a întâmplat si cu Mihaela B., din comuna Iana, de 27 de ani, pe care tocmai o agãtase de pe stradã. Din cercetãri a reiesit cã aceasta a mers la el de bunã voie, nu cã a fost rãpitã. Odatã ajunsi acasã, bãrbatul „înfierbântat” a sãrit pe biata prostituatã cerându-i sã facã sex sãlbatic, cu lovituri de bici, numai cã femeia nu a vrut. Asa cã Gheorghe Brãescu a început sã o batã, a întretinut relatii sexuale prin constrângere, a legat-o apoi de mâni si picioare, ajutat de fiica lui mai mare, Georgiana. Nu a fost destul, Gheorghe Brãescu si fiica sa au deposedat-o si de telefon, de bijuterii (cercei, inele) si de o sumã de bani, prejudiciul fiind stabilit la 1000 de lei. Dupã ce si-a satisfãcut poftele si a furat tot ce putea de la prostituata ghinionistã, Brãescu a bãgat-o într-un sac si, cu o cãrutã, a dus-o undeva într-o pãdure, între comuna Perieni si comuna Ibãnesti.