|

Fotbalistul Mihai Stoica: ”Mândru că sunt român? Nu! În țara în care prostituatele dau autografe?”

Mihai Stoica, reîntors recent în conducerea FCSB-ului, a postat pe contul său de Facebook un mesaj de Ziua Națională a României.

Meme” a scris că nu e mândru că e român, dar că s-a împăcat cu ideea că trebuie să trăiască în România.

”Mândru că sunt român? Păi doar pentru că trăiesc în țara în care nu votezi pentru viitorul tău, ci contra candidatului care ți-e antipatic, în țara în care o fată moare pentru că operatorul de la 112 a prins o zi mai proastă, în țara în care mii de oameni pichetează sediul guvernului fără să știe motivul, în țara în care – pentru aceeași presupusă infracțiune – un judecător achită și altul condamnă, în țara în care mor militari într-un camion fără frâne și armata cheltuiește milioane de euro cu o echipă de fotbal care nu e în stare să se califice pentru dificila confruntare cu Mostiștea Ulmu, în țara în care autostrada trebuie reparată înainte de inaugurare, în țara în care Halep e sfâșiată de ziariști și prostituatele dau autografe?

Nu, nu sunt mândru că sunt român. Doar trebuie să trăiesc în România și m-am consolat cu ideea. La mulți ani cu sănătate, români! Bine că avem NETFLIX. Și HBO GO”, a scris Mihai Stoica.

Continuarea, pe digisport