|

FOTO! Trupul carbonizat al unui bărbat, găsit după stingerea unui incendiu la Nereju Mic

Trei echipaje de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea în cooperare cu SVSU Năruja au intervenit luni, 13 ianuarie a.c., pentru localizarea şi lichidarea care a cuprins o gospodărie din localitatea Nereju Mic.
Evenimentul a fost anunţat la dispeceratul comun ISU – Ambulanţă prin intermediul numărului unic de urgenţă 112 în jurul orei 21:35 şi imediat s-au deplasat către locul indicat o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Punctului de Lucru Năruja şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra. La momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului, s-a constatat că incendiul se manifesta cu violenţă, generalizat, la nivelul unei gospodării, pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp. S-a intervenit atât pentru localizarea şi lichidarea incendiului, cât şi pentru protejarea celorlalte construcții din gospodăriile învecinate.

După mai bine de patru ore de luptă cu focul, incendiul a fost lichidat. În urma evenimentului, au ars locuinţa compusă din patru camere construită din paiantă; acoperişul casei de locuit, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp; două anexe gospodăreşti, precum și bunuri aflate în interior (obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, articole textile)….https://monitoruldevrancea.ro/2020/01/14/foto-trupul-carbonizat-al-unui-barbat-gasit-dupa-stingerea-unui-incendiu-la-nereju-mic/