|

Fratii Sãndulache reactioneazã: “nu sunt victime, ele sunt prostituate”

TUPEU INCREDIBIL!

PROXENETISM… Cei doi frati Sãndulache, care au speriat Spania, au fost audiati, zilele trecute, de Procuratura Principatului Asturia. Cum era de asteptat, acestia s-au apãrat în fata oamenilor legii, pledând nevinovati. Au declarat, potrivit publicatiei La Nueva Espana, cã nu au absolut nimic de-a face cu acuzatiile ce li se aduc, de trafic de persoane si prostitutie, ba mai mult, cele care au dat declaratii în dosar “nu sunt victime, ci prostituate. Vor doar bani. Cer câte 400.000 euro fiecare, pentru cã stiu cã dacã nu plãtim noi, va plãti statul spaniol”.

Potrivit aceleiasi surse, unsprezece femei obligate sã se prostitueze au povestit torturile la care erau supuse: bãtãi, violuri, amenintãri cu moartea. Una dintre ele a declarat cã i s-a oferit 25.000 euro pentru a-si schimba declaratia. “Mi-a spus cã doar asa eu si familia mea vom mai trãi”, a spus aceasta. Alte douã victime, Alexandra I. S. si Sylvestra S. B., au fost intimidate, de asemenea, si si-au schimbat versiunile. Avocatii victimelor cer ca în dosar sã fie audiatã si Daniela, sora celor doi proxeneti. Ea era responsabilã sã le învete pe fetele noi arta prostitutiei, le însotea oriunde si le tinea documentele si banii. Momentan aceasta nu face parte din caz, însã cel mai probabil, pânã la final, va fi chematã sã dea declaratii. Anchetatorii spanioli încearcã sã clarifice si modul în care clanul Sãndulache a reusit sã trimitã zilnic bani în România. “Expeditiile au fost în zori – coincide cu închiderea cluburilor – si totul indicã faptul cã au uzurpat identitatea clientilor centrelor de apel care au trimis în tãri precum Cuba, Venezuela sau Uruguay. Acesti clienti au negat cã au trimis bani în România”, scriu jurnalistii de la La Nueva Espana.

Cristian Sãndulache si-a botezat, de curând, fiul. La petrecere a avut numai manelisti cunoscuti

Cu banii obtinuti din prostitutie, clanul Sãndulache si-a construit un adevãrat conac în Constanta, acolo unde aproape toatã lumea îi cunoaste si se tem de ei. De curând, iubita lui Cristian Alin Sãndulache i-a dãruit un bãiat. Botezul a avut loc în Oviedo, atmosfera fiind întretinutã de cei mai mai renumiti manelisti. Pentru cã au foarte multi bani, existã multi care încearcã sã facã afaceri cu ei. Si asa primesc fete noi. Presa spaniolã a avut acces la rechizitoriu si, astfel, au ajuns sã fie cunoscut multe detalii ale cazului. “Una dintre femei a declarat cã a ajuns în Spania dupã ce iubitul ei a vândut-o fratilor Sãndulache în schimbul a 1000 de euro si a unui BMW second-hand. O alta a explicat cã a venit în Spania însotitã de iubitul ei, în cãutarea unei vieti mai bune. Au decis împreunã ca ea sã lucreze în cluburile de hostess, unde trebuia doar sã bea cu clientii. Câteva zile mai târziu, prietenul i-a spus trebuie sã se întoarcã în România pentru a rezolva câteva probleme, iar ea urma sã  rãmânã în grija clanului Sãndulache. Bãrbatul nu s-a mai întors niciodatã. Sãndulache i-a explicat apoi femeii cã tocmai a dobândit o datorie fatã de clan si pe care urma sã o achite practicând prostitutia”, scrie Gazeta de Spania. Nu este pentru prima datã când fratii Sãndulache se confruntã cu justitia. Acestia au nu mai putin de 23 de antecedente de când au ajuns în Spania, în anul 2013. Trafic de fiinte umane, bãtãi, violuri, spãlarea banilor si chiar si un presupus jaf armat în Galicia. În mod surprinzãtor, ei au petrecut doar o sãptãmânã în închisoare. Ultima datã au fost eliberati dupã plata unei cautiuni de 30.000 de euro. Numai cã Sãndulache a plãtit o parte din aceastã cautiune cu bancnote  false pe care instanta nu le-a detectat.