|

Gafa unui Dorel din Târgu Neamţ, după ce nu s-a asigurat că gazul este oprit: trei maşini incendiate

Trei mașini arse, o conductă de gaz care a explodat și un meseriaș de la TMUCB Târgu Neamț. Rezultatul: un incendiu care a izbucnit în condițiile în care meseriații de la TMUCB București lucrau la racordul instalației de gaz a unei case de pe strada Codrului.

„Gazul nu a fost oprit, iar unul dintre muncitori a încercat să bage un dop din lemn în conductă, folosind o bormașină”, a declarat colonelul Dumitru Gavrilescu, șeful Detașamentului de pompieri Târgu-Neamț. „În acel moment, jetul de gaz a luat foc, iar trei mașini, parcate în apropiere s-au aprins. Când am ajuns noi la locul intervenției, toate cele trei autoturisme erau cuprinse de flăcări”, scrie mesagerulneamţ.ro.

Mașinile – un VW, o Skoda și o Dacia 131o – au ars în totalitate, iar proprietarii se vor îndepta împotriva firmei vinovate pentru a-și recupera paguba.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/gafa-unui-dorel-din-targu-neamt-dupa-ce-nu-s-a-asigurat-ca-gazul-este-oprit-trei-masini-incendiate_1735854.html
Follow us: @realitatea on Twitter