|

Gagiu a dispãrut în ceatã, dupã ce politistii l-au avut în mânã!

BÂLBÂIELILE ANCHETATORILOR…La aproape o sãptãmânã de la denunt, monstrul de la Grivita, care a batjocorit-o pe fiica minorã a concubinei sale, încã umblã liber, desi dovezile împotriva sa sunt coplesitoare. Se pare cã în acest caz politistii au actionat greoi, fiind total neinspirati. Oamenii legii i-au fãcut acestuia o perchezitie la domiciliu, a doua zi dupã ce fata a depus o plângere la politie. Pentru cã în telefonul lui au descoperit fotografii si filmulete cu minora, chiar din timpul abuzurilor, i s-a confiscat telefonul. Individul a fost lãsat sã plece, pe motiv cã trebuia a doua zi, luni 19 august, sã fie la lucru, pe santier în Bucuresti si pentru cã politistii nu ar fi avut mandat de retinere. Cert este cã bãrbatul nu a primit niciun ordin de restrictie, a fugit cât l-au tinut picioarele, iar acum, parcã a intrat în pãmânt. Dosarul a fost preluat între timp de DIICOT, fiind efectuate cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunii de pornografie infantilã. Politistii scotocesc acum capitala, în cãutarea monstrului care umblã slobod si care ar putea în orice clipã sã dea buzna peste fatã si peste mama acesteia pentru a se rãzbuna. Între timp, minora violatã împreunã cu mama sa, participã la sedintele de consiliere psihologicã. Procurorul sef al DIICOT Iasi, cel mai probabil, din cauza neputintei anchetatorilor de a-l prinde pe violator, învãluie cazul în mister si spune doar cã se fac cercetãri.

Dosarul privind agresiunea sexualã a fetei M.N., de 15 ani, din comuna Grivita, care a sesizat pe 17 august la 112, plângând cã este violatã de cãtre tatãl vitreg si care a fost preluat de procurorii DIICOT, este „safe” pentru presã si opinia publicã! Nu se suflã nicio vorbã despre faptul cã nici pânã acum Gagiu Costel Mihai, zis „Sarpele”, nu este de gãsit, politistii din Bucuresti îl cautã cu „foc”, însã acesta s-a dat la „fund”! Cidãtenia este cã nu ni se explicã cum de l-au „scãpat” politistii anchetatori de la Bârlad, care au efectuat împreunã cu procurorul de caz, duminicã, 18 august, o perchezitie domiciliarã la Grivita, unde era si autorul abuzului sexual prezent. Politistii s-au multumit sã îi ia doar telefonul, fãrã a-l „pofti” pe Gagiu Costel la audieri! Cel putin noi nu stim sã fi fost audiat, nu avem asemenea informatii! Stim doar cã, dupã ce fata a spus cã a fost filamatã în timpul abuzurilor sexuale si cã era santajatã de Sarpe cã va publica filmele pe Facebook dacã spune cuiva ce se întâmplã, individul, care stia ce continea telefonul sãu, a dispãrut din vizorul anchetatorilor … în gaurã de “Sarpe”.

Procuror sef DIICOT Iasi : „nu este adevãrat ce s-a scris, sunt doar speculatii”

Dupã perchezitia fãcutã pe telefonul fetei în timpul cercetãrilor desfãsurate sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, Gagiu Costel Mihai, de 37 de ani si-a luat „drumul” cãtre Bucuresti, la muncã, cum a lãsat el vorbã! Se pare cã în telefonul acestuia sunt filmãri care înfãtiseazã explicit abuzurile sexuale cu fiica minorã a concubinei sale, dar sunt filmãri si cu alte minore, pe care Costel Gagiu le-ar fi agãtat intrând pe pagina de facebook a fetei. Am solictat un punct de vedere de la DIICOT – Serviciul Teritorial Iasi, în subordinea cãruia se aflã DIICOT Vaslui. „Nu putem da nici o informatie despre acest dosar decât cã se fac cercetãri. Nu este adevãrat ce s-a scris, sunt doar speculatii.”, a spus procurorul sef al DIICOT Iasi. Nu a comentat informatiile fãcute publice pânã acum dar nici nu a oferit vreo informatie despre unde este sau de ce este cãutat cu atâta „ardoare” Gagiu Costel, zis Sarpe, de cei de la DIICOT.

Mama si fiica abuzatã merg la consiliere psihologicã!

Ionut Dãnilã, de la DGASPC Vaslui, care tine locul purtãtorului de cuvânt al institutiei aflat în concediu, a prezentat un punct de vedere verbal, de o rarã … nulitate! „Adolsecenta este inclusã într-un program de consiliere psiho-emotionalã a copilului abuzat sexual. Mama sa intrã si ea într-un program de consiliere în vederea sustinerii emotionale a copilului, de îmbunãtãtire a capacitãtii parentale, tinând cont de criza prin care trece copilul, a semnat un angajament prin care îsi asumã sprijinul si acceptul serviciilor sociale. În raport cu agresorul s-au stabilit anumite limite de relationare”, a spus Ionut Dãnilã, de la DGASPC Vaslui. Un punct de vedere din care noi am înteles asa: copila este la mamã, aceasta a semnat cã îsi asumã rolul de pãrinte si îsi sprijinã fiica pentru a depãsi aceastã traumã care i-a bulversat întreaga existentã, de la numai 13 ani! Niste aiureli din care nimeni nu pricepe nimic, ci doar cã fata este în casa celui care a siluit-o timp de doi ani, care i-a dat peste cap întreaga existentã, care poate veni oricând peste ea si mamã sã se rãzbune, pentru cã politia l-a lãsat liber!