|

GALOP (FC VASLUI 2 – 1 ASTRA PLOIESTI)

FC Vaslui s-a impus asearã în fata Astrei Ploiesti cu scorul de 2-1 dupã un meci de infarct. În urma acestei victorii, trupa lui Augusto Inacio trece pe pozitia a treia în clasament, la egalitate de puncte cu Dinamo si la trei puncte de liderul campionatului, CFR Cluj. Cu aceastã victorie, „galben-verzii” sunt tot mai aproape îndeplinirea obictivului.

FC Vaslui a profitat de pasa proastã prin care trece Dinamo si a reusit sã se impunã în fata Astrei Ploiesti cu scorul de 2-1, dupã un meci de infarct. Trupa lui Augusto Inacio nu a reusit sã intre în joc, fãcând o primã reprizã destul de slabã. La pauzã, galben verzii au intrat la vestiare cu un handicap de un gol, marcat de Amorim în minutul 32, printr-un sut de la marginea terenului. Reveniti de la vestiare cu moralul ridicat, elevii lui Inacio au fãcut o reprizã secundã excelentã, reusind sã se joace cu inimile suporterilor prin nenumãratelor ratãri pe care le-au avut pânã au restabilit egalitatea. Replica Vasluiul a venit în minutul 55 al reprizei secunde, când fostul jucãtor al Astrei, Ousmane N’Doye a înscris golul egalãrii printr-un sut de la marginea careului mic. Marius Constantin a închis tabela de marcaj în minutul 85, printr-o executie cu latul din sase metri. Golul victoriei marcat de Constantin, mentine Vasluiul în lupta pentru titlu si o pozitioneazã pe locul trei în clasament, la egalitate de puncte cu Dinamo si la trei puncte de liderul CFR Cluj.

Augusto Inacio le-a multumit suporterilor

Spectatorii au rãspuns apelului fãcut în aceastã sãptãmânã de jucãtori si antrenor reusind sã umple tribunele stadionului Municipal. Antrenorul Augusto Inacio multumindu-le la finalul partidei: „Le multumesc fanilor cã au umplut stadionul. Au creat o atmosferã foarte frumoasã” Suporterii Peluzei Nord, au afisat la începutul partidei o coregrafie sugestivã cãreia i-a fost alãturat urmãtorul mesaj: „La 10 ani de când umblam prin liga a III-a ca nebunii, vrem titlul si poate sã vinã si sfârsitul lumii”