|

Gemeni de două luni, morți la Spitalul de Pediatrie

O adevărată tragedie pentru o familie din localitatea Apața. Părinții și-au pierdut, astăzi, gemenii de două luni și jumătate care fuseseră internați la Spitalul de Pediatrie. Micuții au fost internați zilele trecute, dar, ulterior, au fost externați, în zile diferite, sănătoși, după cum susțin medicii.

Copiii au făcut complicații. Băiețelul a murit în această dimineață, acasă, iar fetița la spital. Cauza probabilă a decesului: insuficiență cardiacă și pneumonie, dar se așteaptă rezultatul de la Medicina Legală. În acest caz a fost deschis dosar penal, judecat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rupea.

„La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 06,15, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că un copil în vârstă de 2 luni și 2 săptămâni a decedat la domiciliul său din localitatea Apața, jud. Brașov. La fața locului a intervenit un echipaj medical care a constatat decesul, cadavrul fiind preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov pentru efectuarea autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului. Ulterior, la data de 13.02.2020, în jurul orei 16,00, IPJ Brașov a fost sesizat de către reprezentanți ai Spitalului de Copii Brașov cu privire la faptul că sora geamănă a minorului anterior menționat, a fost adusă la această unitate medicală în jurul orei 12,15, decedând la scurt timp după ce a fost adusă, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.’’………….https://www.realitatea.net/stiri/local/gemeni-de-doua-luni-morti-la-spitalul-de-pediatrie_5e457308a6e8944b94458a7a