|

Gest extrem făcut de un amărât ajuns pe mâna medicilor. După ce a fost îngrijit și externat a făcut asta ca să ajungă din nou în spital. Motiv halucinant!

Caz cutremurător la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. Un bărbat de aproximativ 40 de ani, cu o fractură gravă la picior, refuză intervenția chirurgicală, doar pentru a veni mai des la spital. Din cauza faptului că nu are un adăpost, bărbatul își pune viața în pericol pentru a reveni la unitatea medicală unde poate primi hrană și un pat. Conducerea spitalului susține că odată cu începerea sezonului rece astfel de cazuri devin din ce în ce mai frecvente.

Este halucinant ce face acest ieșean

Un bărbat fără adăpost din Iași preferă să suporte durerea cruntă a unei fracturi doar pentru a sta câteva zile internat la Spitalul Clinic de Urgențe „Sf. Spiridon” din Iași. Medicii au încercat în zadar să-l convingă să se opereze, fiindcă acesta este convins că nu o va face. Inițial, bărbatul a avut piciorul în ghips.

„În urma constatării unei fracturi la picior, pacientului i s-a pus ghips. Odată la câteva zile acesta se reîntoarce la spital, cu ghipsul rupt. Folosește acest fapt ca pretext de a mai sta câteva zile în spital. Medicii de la Ortopedie au încercat în nenumărate rânduri să-l convingă să se opereze, însă bărbatul refuză. Am fost nevoiți să-l internăm în spital pentru mai multe zile deoarece în cazul unei fracturi pacientul are nevoie de medicamente anticoagulante. Acestea se eliberează sub prescripție medicală eliberată de medicul de familie. Bărbatul nu are medic de familie, așa că a trebuit să-i administrăm medicamentația în spital, pentru a nu i se agrava problema medicală”, punctează prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași. …https://www.bzi.ro/gest-extrem-facut-de-un-amarat-ajuns-pe-mana-medicilor-dupa-ce-a-fost-ingrijit-si-externat-a-facut-asta-ca-sa-ajunga-din-nou-in-spital-motiv-halucinant-3816902