|

Gloriile echipei FC Vaslui se reunesc pentru un meci caritabil (FOTO)

“Fotbal din Inimã” – editia a II-a, sâmbãtã, 17.00

SOLIDARITATE… Fostele vedete ale echipei FC Vaslui, Mike Temwanjera, Sorin Frunzã sau Dãnut Coman joacã într-un meci caritabil, sâmbãtã, de la ora 17.00, în Sala Polivalentã din Vaslui. Miza turneului este salvarea micutei Cristina Elena Maya Cãlin, în vârstã de doar 5 luni, din comuna Solesti, care are nevoie de o operatie pentru a-si cãpãta vederea. De la turneul “Fotbal din Inimã” nu vor lipsi nici fostii antrenori ai Vasluiului, Viorel Hizo si Ioan Sdrobis.

Meci caritabil cu nume mari pentru Cristina Elena Maya Cãlin, o fetitã care nu renuntã nicio clipã la luptã. Va fi un meci caritabil între douã echipe formate din fosti jucãtori ai Vasluiului. Echipa “Verde” va fi alcãtuitã din: Cristi Brãnet – Alin Pânzaru, Horatiu Popa, Florin Anghel, Bogdan Buhus, Sorin Sava, Adrian Gheorghiu si Sorin Frunzã. Antrenor: Ioan Sdrobis. În echipa “Galbenã” se regãsesc: Danut Coman – Cãtãlin Popa, Bogdan Panait, Cristi Soldan, Vasile Buhãescu, Sorin Ungureanu, Stefan Mardare, Viorel Frunzã si Mike Temwanjera. Antrenor: Viorel Hizo. La meci este asteptat si fostul finantator Adrian Porumboiu.

“Fotbal din Inimã” pentru Cristina Maya Cãlin

Editia a II-a a turneului “Fotbal din Inimã” este organizatã în scop caritabil, membrii Peluzei Nord Vaslui si cei ai Asociatiei Sportive a Suporterilor FC Vaslui vin în sprijinul micutei Cristina Elena Maya Cãlin, care suferã de cataractã bilateralã congenitalã si de hipoacuzie neurosenzorialã severã. Intrarea la acest eveniment este gratuitã, dar la intrare doritorii pot dona o sumã de bani pentru Cristina. Familia Cãlin este formatã din 6 persoane, pãrintii si 4 copii (Maya – 5 luni, doi bãieti de 10 si 14 ani si o fatã de 12 ani) care locuiesc într-o singurã camerã.

Peluza Nord anuntã spectacol

Pe lângã scopul caritabil al turneului, membrii Peluzei Nord Vaslui vor sã renascã spiritul echipei FC Vaslui. Pentru a onora asa cum se cuvine prezenta fostilor jucãtori ai echipei, suporterii vasluieni anuntã cã vor face spectacol în Sala Polivalentã din Vaslui.