|

Gloriile “galben-verzilor”, unite pentru o cauzã nobilã!

“Fotbal din Inimã” – editia a II-a, astãzi, ora 17.00

SÃ UMPLEM SALA… Sala Polivalentã din Vaslui va gãzdui, astãzi, de la ora 17.00, editia a II-a a turneului caritabil “Fotbal din Inimã”, la care vor participa gloriile echipei FC Vaslui. Fotbalisti cu sute de meciuri în tricoul Vasluiului se reunesc în scop caritabil, pentru Cristina Elena Maya Cãlin, în vârstã de doar 5 luni.

Mike Temwanjera, Sorin Frunzã, Denis Zmeu, Dãnut Coman, Adrian Gheorghiu, Viorel Hizo, Ioan Sdrobis, Viorel Frunzã si multi altii vor fi prezenti la turneul caritabil “Fotbal din Inimã”, organizat de Asociatia Sportivã a Suporterilor FC Vaslui. Va fi un meci caritabil între douã echipe formate din fostii jucãtori ai Vasluiului, scopul principal fiind strângerea de fonduri pentru micuta Cristina Elena Maya Cãlin, în vârstã de doar 5 luni, care are nevoie de o operatie pentru a-si cãpãta vederea. Ea suferã de e cataractã bilateralã congenitalã si de hipoacuzie neurosenzorialã severã. Intrarea la acest eveniment este gratuitã, dar doritorii pot dona o sumã de bani pentru Cristina. Familia Cãlin este formatã din 6 persoane, pãrintii si 4 copii (Maya – 5 luni, doi bãieti, 10 si 14 ani, si o fatã de 12 ani) si locuieste într-o singurã camerã.

Temwanjera, blocat în aeroportul din Africa de Sud

Mike Temwanjera a asteptat, ore întregi, pe aeroportul din Johannesburg, Africa de Sud, sã plece spre Amsterdam, ultima escalã în drumul sãu cãtre Bucuresti. Din cauza unor defectiuni tehnice, cursa din Johannesburg cãtre Amsterdam a fost amânatã. Mike va ajunge în România, astãzi, în jurul orei 12.00, iar în aceastã searã va fi prezent la turneul caritabil “Fotbal din Inimã”. Fostul atacant al Vasluiului strãbate peste 7.000 de kilometri, din Harare, capitala statului Zimbabwe, pentru a fi prezent la actiunea organizatã de suporterii vasluieni.