|

Solomon, aproape de bataie in trafic (video)

UPDATE: Adrian Solomon are versiunea proprie: “Taximetristul mi-a fãcut semn sã opresc, mergea paralel cu mine”

Deputatul Adrian Solomon a spus, în aceastã dimineatã, cum s-au petrecut evenimentele în care a fost implicat un taximetrist. “Eu l-am depãsit înainte de benzinãria Petrom si i-am dat flash-uri, cã am vãzut cã mergea rãu. El a venit dupã mine si, paralel cu masina mea, mi-a fãcut semn sã opresc. Am crezut cã mi-a cãzut ceva, s-a stricat o piesã la masinã. Am oprit si m-am dus la el si i-am spus ce vrea. Nu stiam ce gânduri are. Mi-a spus sã nu mai dau flash-uri, atunci când vreau sã depãsesc pe cineva. Eu i-am spus doar atât: “Credeam cã s-a întâmplat ceva. Te-am fãcut atent. Ti-am dat flashuri, am vãzut cã mergeai alandala”. Asta a fost tot, dupã care am plecat. Puneti sonorul, veti vedea ce am spus si ce a spus si el. Dacã e taximetrist si are atestat psihologic, acel psiholog care i-a dat hârtie ar trebui sã se întoarcã la scoalã, nu este posibil sã te manifesti astfel. Nu intru în polemicã cu nimeni, dar dacã eu am înjurat sau am fãcut vreun gest urât, sunt dispus sã-mi cer scuze, însã nu am fãcut asta. Dacã taximetristul a gresit, ar trebui sã-si cearã scuze”, a spus Solomon.

INCREDIBIL Deputatul Adrian Solomon este protagonistul unei scene iesite din comun. Acesta a fost filmat de un taximetrist în timp ce încerca sã-si facã singur legea. Solomon s-a arãtat deranjat de faptul cã taximetristul i-a atras atentia cã a încãlcat linia continuã, asa cã i-a blocat masina acestuia si l-a agresat verbal.

Deputatul Adrian Solomon a mai bifat un act din marea sa operã dramaticã, numitã “politicianul bizon”. Acesta a fost surprins în trafic purtându-se ca un manelist parvenit, un adevãrat rege al soselelor. Nestiind cã este filmat, acesta a blocat masina unui taximetrist si s-a îndreptat spre acesta cu intentia evidentã de a-i aplica o corectie. Contactat de reporterii nostri, taximetristul care a filmat scena a spus cã nu vrea sã facã scandal pe aceastã temã dar ne-a asigurat cã l-a reclamat la Politiei pe deputatul violent. Acesta ne-a mai spus cã s-a arãtat deranjat de faptul cã manevrele imprudente ale deputatului au fost cât pe ce sã provoace un accident si de aceea l-a avertizat cu farurile. În schimb, Solomon a luat avertismentul ca un afront si s-a dus tintã la taximetrist, înjurându-l si atrãgându-i atentia cã o sã afle “cine este el” ! Ei bine, a aflat si, cu aceastã ocazie, au aflat si alegãtorii deputatului Solomon de obiceiurile sale golãnesti! Potrivit unor surse de la Serviciul Rutier, deputatul Adrian Solomon nu se aflã la prima abatere fiindu-i suspendat permisul într-un context asemãnãtor!