|

Grindeanu reacționează după depunerea MOȚIUNII de cenzură: Nu este motivată

Premierul Sorin Grindeanu reacționează după citirea moțiunii de cenzură, în cadrul unei conferinţe de presă organizată în biroul personal al acestuia, de la Palatul Victoria. Grindeanu a susţinut că moţiunea de cenzură care a fost depusă duminică “nu este nici măcar motivată şi prezintă dorinţa unui singur om de a avea toată puterea într-o singură mână”.

Premierul Sorin Grindeanu s-a prezentat în faţa jurnaliştilor după depunerea moţiunii de cenzură, pe care o consideră nemotivată.

“Ne aflăm într-o situaţie paradoxală în care Liviu Dragnea îşi foloseşte partidul pentru a-şi dărâma propriul guvern şi este inadmisibil. Moţiunea de cenzură de astăzi nu este nici măcar motivată. Este doar dorinţa unui om de a avea puterea absolută. (…) Sunt de 21 de ani în politică, ştiu cu ce se mănâncă, dar sunt convins că nici eu nici dumneavoastră nu v-aţi mai confruntat cu o situaţie atât de bizară ca cea de zilele acestea. Asistăm la un război personal purtat de un om şi de un grup restrâns din jurul său împotriva propriului partid.”, susţine premierul României.

Sorin Grindeanu a susţinut în cadrul conferinţei de presă că de când acest guvern a fost învestit nu a fost organizată nicio şedinţă de partid în care să se discute referitor la activitatea guvernului.

“În cinci luni de zile de când e acest guvern, nu a existat nicio singură şedinţă la partid în care să se analizeze activitatea guvernului, să vedem ce avem de făcut, astfel încât legătura dintre guvern şi partid să fie firească. De un an de zile nu există un birou permanent naţional unde să se analizeze săptămâna în curs, să se analizeze decizii. Singurul mod de a conduce partidul este acest CEx care are pe ordinea de zi un singur punct: excluderea cuiva sau sancţiuni.” a susţinut premierul.

Prim-ministrul României a dezvălui că a încercat să se implice direct în campania electorală a alegerilor locale parţiale, însă nu a fost lăsat.

sursa: https://www.realitatea.net/grindeanu-reac-ioneaza-dupa-citirea-mo-iunii-de-cenzura_2074991.html?utm_source=BreakingNews-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb