|

Grupare specializată în furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, DESTRUCTURATĂ de poliţişti

Poliţiştii au destructurat o grupare infracţională specializată în furturi din locuinţe şi din societăţi comerciale, care a acţionat în mod special în Bucureşti şi judeţul Ilfov, patru persoane fiind reţinute.

Potrivit unui comunicat de presă emis duminică de Poliţia Română, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au surprins în flagrant trei bărbaţi, imediat după ce au furat dintr-o locuinţă aparate electrocasnice, prejudiciul estimat fiind de 9.000 de lei.

Din cercetările poliţiştilor a reieşit că, în perioada februarie – martie, cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 47 de ani, ar fi comis mai multe furturi din locuinţe şi din societăţi comerciale.

@Sâmbătă, 18 martie, trei dintre bănuiţi au fost surprinşi în flagrant delict, imediat după comiterea unei infracţiuni de furt dintr-o locuinţă din judeţul Ilfov, unde ar fi pătruns prin efracţie şi ar fi sustras mai multe aparate electrocasnice. Bărbaţii au fost imobilizaţi şi conduşi pentru audieri la sediul subunităţii, fiind reţinute în sarcina acestora mai multe fapte”, se arată în comunicatul de presă al Poliţiei.

Suspecţii sunt bănuiţi că în 7 februarie ar fi pătruns într-o hală de depozitare a utilajelor din judeţul Ilfov, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, printre care scule electrice, ciocane demolatoare, polizoare, o drujbă şi o bormaşină, prejudiciul total creat fiind de aproximativ 50.000 de lei.

Totodată, în 20 februarie, aceiaşi suspecţi ar fi pătruns prin efracţie la o adresă din sectorul 1 al Capitalei şi ar fi sustras din punctele de lucru a două societăţi comerciale bunuri în valoare de aproximativ 44.000 de lei ( rotopercutoare, laser rotativ, flex, aparat de sudură, polizor, bormaşină, etc), iar în10 martie, bărbaţii ar fi pătruns în interiorul unui punct de lucru al unei societăţi comerciale din judeţul Ilfov, de unde ar fi sustras mai multe bormaşini, invertoare, aparate de sudură şi un generator de curent, bunurile fiind evaluate la suma de 13.400 de lei.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/grupare-specializata-in-furturi-din-locuinte-si-societati-comerciale-destructurata-de-politisti_346573.html#ixzz4auqpQEfM