|

Handbalistii juniori au pierdut derby-urile cu Iasul

Rezultate negative

DIFICIL…Handbalistii Liceului cu Program Sportiv Vaslui au gustat atât victoria, cât si înfrângerea în acest sfârsit de sãptãmânã. Dacã echipa de juniori II, antrenatã de Liviu Gugles a cîstigat meciul împotriva celor de la LPS Botosani, juniorii I si juniorii III au pierdut împotriva omologilor de la Iasi.

Victoria juniorilor II contra Botosaniului a fost obtinutã cu un scor de 52-28. A fost un meci pe care elevii profesorului Liviu Gugles l-au controlat cap-coadã, la pauzã diferenta dintre cele douã echipe fiind de 14 goluri (scor 25-11). În acest moment echipa vasluianã se aflã pe primul loc în clasament, cu maximum de puncte dupã patru etape.

LPS Iasi, o nucã prea tare

În celãlalte competitii în care sunt angrenate echipele Liceului cu Program Sportiv Vaslui, Juniorii I au fost învinsi, pe terenul celor de la LPS Iasi cu scorul de 27-30, iar dupã patru etape ocupã penultimul loc în clasament. Tot cu înfrângere au terminat etapa si Juniorii III, care au fost depãsiti, pe propriul teren, de Juniorii III ai Iasului cu scorul de 22-30.