|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Irinel Stativã

De când v-a luat sub aripã Solomon parcã ati mai prins si dvs. un pic de curaj. Ca sã nu mai zicã lumea cã numai sotia are ditamai masinã, v-ati tras si dvs. una electricã, de data asta. Vedeti sã-i plãtiti asigurarea ca sã nu pãtiti din nou.

Adrian Solomon

De când v-ați asigurat un loc cãldut la Muzeul Judetean, unde vã veti retrage dupã ce n-o sã vã mai aleagã poporul în Parlament, ati început sã cochetati cu institutia mai îndeaproape. Si uite asa, descãrcãrile arheologice de la santierul soselei de centurã de la Bârlad nu le mai dã muzeul din localitate, ci cel judetean.

Daniel Olteanu

Bichinet stã la pândã. Asteaptã sã vadã ce procent veti lua la europarlamentare si dacã e unul bun, va face Tup! în barca dvs. Sperã sã ajungã din nou în staful de conducere al CJ, chiar presedinte, dacã PSD nu mai face 50% la alegerile locale.

Mihai Botez

Chiar vã credeti om politic. De când vi l-a pus pus mare  „chef” pe Dobro ati început sã jucati dupã cum dicteazã interesele firmei sale. Sperati astfel sã nu mai fiti bãiatul cu rucsacul, ci domnul în costum Armani de la USR. Aveti grijã sã nu vã ardeti.

Gabriela Cretu

De abia asteptãm sã vedem emisiunea de la Pro TV. Pe bune! Astia chiar nu stiu cu cine se pun. Ne-a plãcut maxim faza aia în care puneti palma peste obiectiv. Aratãti si dvs. ca o baroneasã PSD. Ce, numai Oprisan sau Marcel Popa s-o frigã în figuri cu presa?!

Ion Habârcã

Chiar ne-am bucurat cã ati mai venit prin Vaslui. Initial am crezut cã v-au prins rusii si v-au sechestrat. Ne-a plãcut interventia dvs. de la întâlnirea oamenilor de afaceri, însã nimeni din presã nu a vrut sã vã preia. Umblã vorba cã aveti arici la buzunar.

Dumitru Buzatu

Acum cã însotitorii persoanelor cu handicat au început sã protesteze cã nu li s-au dat norma de hranã, nu credeti cã ar fi cazul sã le mai verificati un pic dosarele ? Noi avem informatii cã unii nici nu stiu cu ce se mãnâncã aceastã treabã. Fac blat cu persoanele cu handicap ca sã le meargã vechimea.

Eduard Popica

Ati intrat în gura lupului. E nasol cã ati refuzat-o pe sotia viceprimarului Vasluiului. Cã nu mai încãpea si ea jurist pe la dvs. Cicã prieteul dvs. e supãrat foc. Mai tare s-a enervat când ati venit cu demisia pe masã, dupã ce v-a certat cã nu ati fost atent cu biata fatã si i-ați respins dosarul.

Ciprian Trifan

Bichinet se uitã cu jind la scaunul dvs de vicepresedinte. Si-a pus în cap ca pe viitor sã vi-l sufle. S-a enervat teribil când a vrut sã intre în PSD, iar dvs. în calitate de secretar v-ati opus. Si nu e singur! Oamenii pe care îi are prin sistem au jurat cã vã ard când vã prin cu chilotii pe vine.

Vasile Pavãl

Nu mai plecati prin delegatii. Vã furã proiectele Buzatu. Dvs. vreti parcãri peste Delea în zona Gãrii, dar Buzatu le-a mutat la cãminele de nefamilisti. Vedeti dacã ati lipsit de la întâlnirea cu Apele Române?

Dumitru Boros

Sunteti prins tare cu concursurile pentru ocuparea unor posturi în administratia publicã localã. Toate rudele consilierilor jinduiesc dupã aceste jobburi si dvs. nu mai stiti cum sã le intrati în voie. Aveti grijã sã nu-l uitati pe Feraru, cã atât vã trebuie cu doamna viceprimar.

Ioan Ciupilan

În sfârsit v-au iesit cãrtile cu cinematrograf. CNI a fãcut primul pas. Proiectul a trecut de prima comisie si intrã în etapa de SF. Poate pânã în 2020 se terminã. Ar fi frumos s-o scoateti pe Cãtãlina Popa la film, dupã ultima sedintã de CL din acest ciclu.