|

Horoscopul politiceinilor vasluieni

Senator Nelu Tãtaru – PNL Balantã, sobolan

Acum cã se fac noile structuri ale noului PNL, sunteti invitat din nou la sedinte. Tot de Anca, secretara de la partid, si tot pe sms. Suntem curiosi dacã veti merge de aceastã datã. Ziceti mersi, cã dacã erati la PDL, primeati sms de la Iftimoaie. Mãcar Anca e o fatã misto si consilier la CJ pe deasupra.

Deputat Victor Cristea, PSD, lenes (vezi Discovery Channel)

Vã mai amintiti de afacerea celor 44 de hectare si de întelegerea pe care ati avut-o atunci? Dvs. trebuia sã le semnati o adresã prin care sã cereti trecerea lui din proprietate publicã în cea privatã. Nu s-a mai fãcut, iar David s-a supãrat asa de tare cã vi l-a trimis în control pe Mladin, omul care a fost arestat ulterior. Lui i-ati rupt raportul de control.

Deputat Sergiu Vizitiu – UNPR gemeni, sarpe

Si dvs. sunteti printre cei care ati luat credit în franci elvetieni. Era o modã în Politie si-n Servicii sã se facã împrumuturi în moneda elvetianã, acum 6-8 ani în urmã. Probabil cã aveati prieteni în acea zonã si rãu ati fãcut cã v-ati luat dupã ei. Vã sfãtuim sã mergeti la proteste. Fiti solidari cu cei care deja au iesit în stradã!

Deputat Florin Ciurariu – PNL berbec, porc

Astãzi, la Bucuresti, se va stabili numãrul si paritatea membrilor în Biroul judetean PNL. Dan Marian si gasca lui Papuc vor fi minoritari. Asa se explicã de ce era asa grãbit senatorul. Stia finalul! Oricum, nici în PDL nu mai este ce era odatã. Va rãmâne la Vaslui cu Damian, Ponea si Miticã Popa si cam atât.

Deputat Adrian Solomon – PSD, taur, vulpoi

Sunteti la Sinaia si se pare cã Dumnezeu este, în acest sfârsit de sãptãmânã, pesedist. S-a anuntat cod galben de ninsori si vijelie, asa cã nu mai stati la sedinte si mergeti pe pârtie. Oricum, la primar, va fi un singur tur, convenabil dacã veti candida la Bârlad.

Deputat Toader Dima – PSD peste, iepure

Lumea de la Husi s-a simtit pãrãsitã. De Ziua Unirii Principatelor, ati lipsit la întâlnirea cu electoratul. Nemotivat, spun colegii de partid. Probabil cã, n-ati vrut sã vã prindeti în horã cu viceprimarul Cãciulã. Totusi ati fost la Iasi, dar nu la Ponta. Cel putin, ati respirat aerul din locul de unde, la 24 ianuarie, a pornit ideea unirii.

Dumitru Buzatu – PSD, presedinte CJ Vaslui Leu, sobolan rosu

Nu v-a priit aerul tare de la Brasov. Ati stat cât sã-i spuneti lui Ponta cã nu sunteti de acord cu el si ati fugit spre casã. În lipsa dvs. si a lui Bichinet, sedinta a tinut-o Vasile Mihalache, magistral a-si spune cu mici exceptii. Nu a reusit sã-i tinã în frâu pe mânjii de la PC.

Andrei Puicã – prefect, vãrsãtor, sobolan rosu

Când s-a fãcut bugetul la CJ, ati fost si dvs pe acolo. Erati chiar foarte interesat. Noi stim cã banii îi primiti de la Ministerul de Interne, dar cine stie acum. Dacã e sã faceti lobby pentru cineva, aveti grijã sã nu afle DNA-ul. Sunt periculosi!

Corneliu Bichinet, presedinte PNL, Fecioarã, bursuc

Dusmanii v-au urmãrit la Bucuresti si spun cã, dupã ce ati fãcut un raid pe la sediul PNL central, ati vizitat si pe cel al PDL. Alde Dan Marian a cam intrat în panicã când a auzit. Si-a dat seama cã mai au si altii cheile de la regat. Aveti grijã sã nu decontati hotelul pe cheltuiala CJ, cã e Buzatu geanã pe dvs.

Vasile Pavãl, primar Vaslui, Bou, vãrsãtor

Se pregãteste marea schimbare de la Primãrie si dvs. stati oleacã mai în spate. Lucru care l-a enervat pe viceprimar cã nu-l sprijiniti. Deja aruncã sãgeti peste tot si vorbeste cã pe la Primãrie s-ar face tot felul de nãzbâtii. Chiar si la ultima sedintã de CL, a avut o reactie necontrolatã.

Titi Constantinescu - primar Bârlad, Vãrsãtor, rãtoi gripat

Ati avut o sãptãmânã grea. Inima vã rezistã din ce în ce mai greu la stres, iar Cristina vã dã tot felul de pastile ciudate de la care vã apucã durerea de burtã. Ia fiti mai atent la ce pilule vã dã, poate are un interes. Pe vremuri se folosea marmelada, rachiul si pepenele murat. Si dupã o curã de o sãptãmânã, omul care le consuma se curãta.

Ioan Ciupilan, primar Husi, Peste, sarpe

Culmea ironiei! Cât dvs. erati la Piatra Neamt, sã-i semnati sotiei lui Iacob contractul de finantare pentru colegiul Cuza, acesta vã înjura de mama focului în CL. Frustrati cã nu ati vrut sã vã implicati în concursul de la piatã, acestia tot la gâtul dvs. sar. Nu le convine cã nu vã implicati.