|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Senator Nelu Tãtaru – PSD Balantã, sobolan

De Pasti ati stat în Husi, ati împãrtit cozonaci si ouã rosii la bolnavi, nu ca alti politicieni care au stat la soare pe plaje exotice sau pe nu stiu ce vase de croazierã (vezi Dan Marian). De plecat ati fost plecat, dar înainte de sfintele sãrbãtori. Asta demonstrerazã cã aveti tact si cã vã pasã de alegãtori.

Deputat Victor Cristea, PSD, lenes (vezi Discovery Channel)

Astrele vã prezic cã în urmãtoarea perioandã o sã aveti niste probleme de sãnãtate. Prin urmare trebuie sã renuntati la spriturile de varã, fiindcã se pare cã aveti probleme cu tensiunea. Acum sã nu pãrem noi ipocriti, dar ar fi pãcat sã nu iesiti la pensie, de la Camera Deputatilor, asa cum sotia dvs. o fãcea acum câtiva ani dupã un mandat extrem de scurt.

Deputat Sergiu Vizitiu – PDL gemeni, sarpe

Sã nu spuneti cã nu existã un Dumnezeu al politicienilor. Ati candidat ca un stranier, iar singura dvs. legãturã cu judetul era comuna Rosiesti, locul unde veneati în copilãrie la bunici. Au fost voci care v-au contestat, cã n-ati fi de-al locului, cã totul e o fãcãturã, nestiind cã bunicii dvs. s-au mutat. Acum e timpul sã demonstrati cã prin vine vã curge sânge de vasluian, fiindcã, culmea, la Rosiesti sunt primele alegeri partiale pentru Consiliul Local.

Deputat Florin Ciurariu – PSD berbec, porc

I-ati luat fata lui Titi si ati fost la Ziua Regelui, în ciuda faptului cã anul acesta, sãrbãtoarea a fost un pic mai tristã din cauza problemelor de sãnãtate ale reginei. Ne bucurãm cã ati reprezentat Vasluiul si ne întrebãm de ce nu l-ati luat si pe Bichinet cu dvs. Oare se temea sã nu fie vãzut acolo si sã-l supere astfel pe Antonescu?

Deputat Tudor Ciuhodaru – PP-DD Capricorn, cocos

Partidul dvs. se zguduie, odatã cu plecarea liderului de la Camerã la PSD. Chiar dacã Diaconescu a încercat sã limiteze proportiile dezastrului, anuntând cã deputatul Radu Popa, care era si numãrul doi în partid, a fost exclus în partid din cauza unor uneltiri puse la cale cu PSD, suntem curiosi ce drum veti alege. Fiindcã se pare cã PPDD se va încuscri cu UNPR, un partid de tristã amintire pentru dvs.

Deputat Toader Dima – PSD peste, iepure

În aceastã mini-vacantã, dvs. ati fost pe dealuri la semãnat, nu ca altii prin cluburi sau hoteluri luxoase. De Paste, dupã ce ati trecut pe la bãtrâni cu daruri ati reflectat la viiotrul zonei si ati decis sã o promovati. Se pare cã experienta de la comisia de culturã v-a inspirat, iar acum, ca proaspãt membru al comisiei de agriculturã, ati decis sã promovati produsele agricole ale zonei. Succes!

Dumitru Buzatu – PSD, presedinte CJ Vaslui Leu, sobolan rosu

Suntem curiosi pe cine o sã invitati la cumãtrie. Oare or sã vinã si de la Chevron, sã vã pun ceva în plic? Aveti grijã sã nu vã punã ceva în apã. Ati vãzut cã ei nu prea au încredere în apa autohtonã, fiindcã în memoriul depus la Mediu e notat clar, cã personalul Chevron va consuma apã îmbuteliatã. Pãi e normal, dupã ce o otrãvesc pe-a noastrã o sã ne vândã apã de-al lor, la pet.

Radu Renga – prefect Vaslui, Fecioarã, vulpoaicã olteneascã

Vãzând ce important a ajuns Vasluiul pe harta protestelor, regele v-a învitat la ziua sa. Dvs., mândru nevoie mare v-ati pus hainele de galã si ati fugit la Bucuresti sã onorati invitatia, lãsând multi doritori acasã, care de o viatã visau sã dea mâna cu suveranul. O întrebare? Ati luat-o cu dvs. si pe purtãtoarea de cuvânt? Poate ne face o transmisie în direct de acolo.

Andrei Puicã – subprefect, vãrsãtor, sobolan rosu

Dupã ce ati plantat copaci la Duda Epureni, într-un loc în care nu va fi niciodatã pãdure si a rãsãrit un scandal monstru, v-ati încercat norocul si la Muntenii de Sus. Acolo v-ati dus într-o sedintã de CL si desi se astepta furtunã a fost o pace. Cele douã momente antagonice ne face sã credem cã sunteti omul extremelor. Asa cã vã învitãm si la mitingurile anti-Chevron, sã vedem ce-o iesi, dacã bineînteles vã lasã seful Miticã.

Vasile Pavãl, primar Vaslui, Bou, vãrsãtor

Dupã ce ati lãsat strada din Stefan cel Mare, în zona cartier un an de zile ruptã în douã, acum v-ati gândit sã o cârpiti. Motivul? De abia la toamnã vor veni banii pentru apã si canal, desi noi credem cã la anul, iar dvs. vi s-a fãcut milã de masinile vasluienilor. Ar fi fost mult mai corect sã se refacã astã toamnã si nu credem cã Safir nu ar fi fãcut-o atunci si sã primeascã banii acum.

Titi Constantinescu - primar Bârlad, Vãrsãtor, rãtoi gripat

La rege n-ati fost, dar în deltã o sã plecati. Asa cã dupã ce l-ati îmbãiat pe Trandafir si i-ati fãcut si un epilat complet, i-ati dat în mâna mopul si cârpa sã lustruiascã barca. Acum suntem curiosi cu cine veti mai pleca, fiindcã de Miticã v-ti cam sãturat, iar alde Solomon i-a crescut gusa prea mare pentru a mai mânca un bors de peste cu apã din Dunãre.

Ioan Ciupilan, primar Husi, Peste, sarpe

De Ziua Europei, Dan Marian s-a tinut ca râia de dvs. Unde erati, hop si el cu costumul sãu Armani. Dacã în trecut îl acceptati, acum l-ati refuzat, semn cã ati început sã vã reveniti. Multã lume prezentã la eveniment chiar se întreba de ce mai stati alãturi de acest personaj, nestiind cã acesta face tot ce-i stã în putere sã arate cã este încã în gratiile dvs.