|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Deputat Toader Dima – PSD peste, iepure

Sunteti foarte îngrijorat, ca fermier, în primul rând, de politica agricolã pe care o duce Ponta. În scurt timp, fermierii autohtoni vor închide afacerile. Degeaba ati tras semnale în Parlament sau la comisii. Nimeni din partid nu vã ascultã. În ritmul acesta, ati preconizat cã, anul viitor, multe firme se vor închide.

Dan Bordeianu, deputat PNL Taur, vulpoi

La parada militarã de 1 Decembrie, de la Bucuresti, ati stat exact în spatele premierului. A doua zi, a si început atacul împotriva dvs. E si firesc ca omul pe care l-ati adus în politicã (pe vremea când erati mai tinerei) sã nu „tolereze astfel de imagini si sã încerce sã arunce cu mizerii. Consolati-vã! Nu e prima datã când a fãcut-o.

Deputat Ana Birchall – PSD Fecioarã, bivolitã de rasã

Am luat la cunostintã despre ultimul dvs. „drept la replicã”. L-am fi publicat cu drag, dacã ar fi fost vorba, cu adevãrat, de un drept la replicã, si nu niste amenintãri la adresa noastrã, care sincer nu intereseazã pe nimeni. Prin urmare, formulati în scris ce vã doare, cu subiect si predicat, si vom publica.

Deputat Tudor Ciuhodaru – PP-DD Capricorn, cocos

Nu întelegem cum ati fost exclus, când de fapt dvs. v-ati autosuspendat, declarându-vã, cu mult elan, deputatul poporului. Mai mult, nu pricepem de ce acum vã dati cu curul de pãmânt si plângeti cã ati fost dat afarã din partid. Noi credem cã, de fapt, nu stiti ce vreti.

Deputat Adrian Solomon – PSD, taur, vulpoi

Umblã vorba prin oras cã, desi nu sunteti un mare pescar, vã duceti la pescuit cu regularitate. Ultima turã nu prea a fost cu noroc. Cicã în momentul când ati încercat sã aruncati undita, ati cãzut în apã. Noroc cu nea Miticã de la Galmondo si cu Didi, cã altfel vã înecati la mal.

Senator Nelu Tãtaru – PNL Balantã, sobolan

Asistati neputincios la lupta din partid pentru ciolanul numit „viitoarea guvernare”. De pe margine, cum e si firesc, aceastã luptã se vede altfel. Ati luati decizia sã nu vã implicati. Un motiv ar fi acela cã nimeni, deocamdatã, din partidul actual nu vã reprezintã.

Dumitru Buzatu – PSD, presedinte CJ Vaslui Leu, sobolan rosu

Aveti de gestionat o problemã destul de delicatã în partid. Încet, încet, se profileazã un grup, în interior, care nu prea vã mai ascultã. Ba chiar uneori vin si cu initiative. Se pare cã, greseala care a antrenat acest curent în partid e sprijinul pe care l-ati dat unor oameni, cândva lipitori de afise, acum mari directori.

Andrei Puicã – prefect, vãrsãtor, sobolan rosu

Niste bãieti rãutãciosi au spus cã, de ziua dvs., de Sf. Andrei, ati rãmas blocat în lift. La blocul unde stati dacã nu aveti cartelã, liftul nu merge, dar vã si tine captiv. Nouã parcã nu ne vine a crede cã s-a întâmplat una ca asta, mai ales cã ati fost bãiat salon si ne-ati trimis la redactie o sticlã de whisky, în cinstea dvs.

Corneliu Bichinet, presedinte PNL, Fecioarã, bursuc

Ati fãcut un tur de fortã impresionant, arãtându-i lui Dan Marian ce înseamnã, cu adevãrat, sã fii un om politic potent. De Ziua Nationalã, ati dat cãciuli si acordeoane la popor, dupã care ati fost la Bucuresti la o televiziune nationalã. În tot acest rãstimp, acesta se ocupa cu sulfãrii împreunã cu cumãtrul sãu.

Vasile Pavãl, primar Vaslui, Bou, vãrsãtor

Am fost impresionati de bradul pe care l-ati adus în centru pentru sãrbãtorile de iarnã. Însã nu am înteles de ce nu-l lãsati asa, cum a crescut în naturã si-i bateti alte crengi în cuie, ca mai apoi sã le ancorati cu sârme. Dacã tot ati recurs la acest mod de a trata lucrurile, de ce nu ati pus un brad artificial?

Titi Constantinescu - primar Bârlad, Vãrsãtor, rãtoi gripat

Umblã o vorbã prin târg cã, de când vedeti ce face DNA prin tarã, sunteti asa de discret de nu vã vede. Circulã o glumã prin Bârlad cum cã, sunteti reperat doar dupã miros. Unde miroase a ceva maro, înseamnã cã sigur ati trecut pe acolo si ati lãsat dârã. Niste rãutãciosi bârlãdenii ãstia de dreapta, dar cam multi.

Ioan Ciupilan, primar Husi, Peste, sarpe

Ati arãtat husenilor cã încã sunteti primarul lor. Le-ati organizat Ziua Nationalã ca niciodatã si cei mai duri critici ai dvs. au fost nevoiti sã depunã armele. Acum cã tot ati finalizat treaba, meritã sã mergeti la vânãtoare. Aveti grijã sã nu-l aveti în cãtare pe Iacob. Sã nu pãteascã precum Sârbu.