|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Senator Nelu Tãtaru – PNL Balantã, sobolan

Liberalii get-beget si-au dat seama de pericolul Dan Marian – presedintele PNL Vaslui si s-au unit pentru a tine piept tentativei acestuia de confiscare a partidului. Din acest motiv, vã vor face o ultimã chemare, sã le fiti alãturi. Sãptãmâna ce urmeazã o sã fiti contactat de un emisar. Nu dati cu piciorul si acestei oportunitãti.

Senator Gabriela Cretu – PSD Capricorn, sarpe cu ochelari

Aveti grijã când colega dvs. de partid si de Parlament vã invitã la masã, în colegiu. De frica hotilor din Bârlad, aceasta nu poartã portofel si riscati sã spãlati vasele ca sã achitati nota. Unii spun cã, treaba asta s-a si întâmplat, dar nouã nu ne vine a crede. O fi rãmas femeia fãrã bani, dar avea cardul la ea.

Deputat Ana Birchall – PSD Fecioarã, bivolitã de rasã

Desi toatã lumea a spus cã ati plecat în India degeaba, dar pe banii tãrii, iatã cã ati dat lovitura. Ati gãsit câtiva indieni dispusi sã investeascã în Vaslui si deja le-ati fixat întâlnirile, pe care o sã le aibã aici, cu factorii de decizie. Probabil cã vor veni sã implementeze tehnologia cucurigilor si a vatei pe bãt, dar nu mai conteazã.

Deputat Florin Ciurariu – PNL berbec, porc

Desi pãreti scos total din calculele puterii, în interiorul propriului partid încã nu v-ati spus ultimul cuvânt. Problemele de sãnãtate v-au determinat sã stati un pic deoparte, mai ales în ultima sãptãmânã, în care liderii rãmasi acasã parcã au dat în clocot.

Deputat Adrian Solomon – PSD, taur, vulpoi

Propunerea lui Dragnea, potrivit cãreia presedintii de CJ nu trebuie sã fie sefi si de organizatii la partid, v-a lovit la fix. Cã de mult vã doreati sã-i luati locul lui Miticã. Multi ar zice cã n-ati avea niciun avantaj, însã roscata cea focoasã de la seiful cu bani ai partidului meritã orice efort. E cool s-o ai în subordine.

Deputat Sergiu Vizitiu – UNPR gemeni, sarpe

I-ati luat pe cei doi primari si ati plecat la Sinaia, unde seful cel mare vã va da vestea rocadei pe care o va face cu Maior. Frumos din partea dvs. cã nu v-ati dus singur. Am mai aflat cã primarul Poede a luat-o pe Marcica, în semn de respect pentru toate fufele din România, care nu au fost niciodatã la munte.

Dumitru Buzatu – PSD, presedinte CJ Vaslui Leu, sobolan rosu

Asteptati cu înfrigurare bugetul pe anul viitor, mai ales cã anul 2015 este decisiv pentru judet. Noi zicem cã, de data asta, Ponta v-a pus si ceva pe deasupra, însã doar într-o primã etapã. Fiind nevoit sã dea douã milioane în plus la DNA, sigur a tãiat de la Vaslui, cunoscut de finantistii guvernamentali drept Vasile Sãracul.

Andrei Puicã – prefect, vãrsãtor, sobolan rosu

Ati ales rãu. În loc de prefect puteati sã-i cereti lui Buzatu sã vã angajeze în locul lui Caragatã. Ati vãzut acum cã Dragnea îi vede pe administratorii publici ca pe niste prim-secretari de pe vremuri. Dar nu-i târziu, mai ales cã ceva cunoastere în domeniu aveti.

Corneliu Bichinet, presedinte PNL, Fecioarã, bursuc

Ati luat în serios lucrurile si ati luat cu asalt studiourile televiziunilor de stiri din Bucuresti. Deja lumea vã cunoaste, unii din judet chiar vã simpatizeazã când vãd cã nu sunteti un mutulicã. Nu mai vorbim cã aveti un ascendent teribil fatã de Dan Marian, care nu va avea curajul niciodatã sã vorbeascã liber la o televiziune centralã.

Vasile Pavãl, primar Vaslui, Bou, vãrsãtor

De când a pierdut Ponta, parcã nu mai aveti acelasi tonus, chiar dacã v-ati luat si concediu dupã alegeri. Aveti grijã sã nu rãmâneti fãrã constructor. Sã nu vi-i suteascã DNA. C-ar fi pãcat sã rãmânem, si-n anul ce vine, cu strãzile decopertate c-an trecut.

Titi Constantinescu - primar Bârlad, Vãrsãtor, rãtoi gripat

Deja liberalii cautã un înlocuitor pentru dvs. la Primãrie si au decis sã-l arunce în luptã mai devreme. La aflarea vestii, v-ati si trimis spionii acoperiti la liberali sã afle cine-i si ce planuri are. Normal cã vã pare rãu cã l-ati deconspirat pe Feraru. Omul acesta de fiecare datã v-a dat informatii coerente.

Ioan Ciupilan, primar Husi, Peste, sarpe

Trageti tare ca lucrãrile de electrificare de pe Dric sã se finalizeze pânã de Crãciun. Vreti ca anul acesta sã jucati rolul de Mos Gerilã. Aveti grijã totusi ca acesti oameni sã nu intre în contact cu Dogaru, sã-i învete sã fure curent. Fiindcã asa l-a învãtat si pe vicele de la Stãnilesti si a rãmas omu’ fãrã curent, de sãrbãtori, la magazin.