|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Senator Nelu Tãtaru – PNL Balantã, sobolan

Suntem curiosi, dacã veti participa, ca invitat, la sedinta de BPJ a grupãrii PD-L din noul PNL, pe care Dan Marian o va tine la Husi. Gurile rele spun cã, senatorul a ales locatia special ca dvs. sã veniti si sã arate, la Bucuresti, cã la Vaslui, liberalii s-au înteles si numai oamenii lui Buzatu sunt disidenti.

Senator Gabriela Cretu – PSD Capricorn, sarpe cu ochelari

Ati schimbat prefixul si nici mãcar nu se cunoaste. Vã tineti bine. Dacã si politic ati la fel de performantã, bine ar mai fi. S-ar bucura si alegãtorii. Sã nu spuneti cã nu puteti. Sotul e sef la judet, dvs. sef de grup la Bucuresti.

Deputat Sergiu Vizitiu – UNPR gemeni, sarpe

Nu mai stiu ce sã mai facã uneperistii vasluieni sã-i onorati cu prezenta. Unuia mai buclucas i-a venit ideea sã organizeze o vânãtoare de partid, stiind pasiunea dvs. pentru acest sport. Poate asa dati si dvs. pe la Vaslui, sã vã ure organul de partid.

Deputat Florin Ciurariu – PNL berbec, porc

Dan Marian v-a transmis un mesaj destul de ferm, în stilul lui Lãpusneanu. La ultima sedintã a PD-L, acesta pulseazã, în continuare, cã alegerile în noul PNL vor fi în toamna anului 2015. Mai mult, acesta vã ia la misto si spune cã se vor organiza, în 2017, alegeri interne, dar nu la PNL.

Deputat Adrian Solomon – PSD, taur, vulpoi

Aveti o problemã. Dupã venirea în partid a Iuliei Clisu, vedeta de la “Dansez pentru tine”, în loc sã punctati la imagine, din contra v-ati ales cu demisii în partid. Nu e treaba noastrã sã ne bãgãm în partid, dar e pãcat ca tinerii veniti sã plece. Poate nu comunicati destul.

Dan Bordeianu, deputat PNL Taur, vulpoi

La Anul Nou pe vechi ati fost singurul parlamentar prezent. Din cauza frigului v-ati acoperit urechile, cu un soi de cãsti, de v-au confundat cei prezenti cu mascatii. Noroc c-ati stat în dreapta lui Buzatu, cã altfel v-ar fi miluit si pe dvs. c-un bãnut.

Dumitru Buzatu – PSD, presedinte CJ Vaslui Leu, sobolan rosu

Anul Nou semne bune se pare cã are si ne referim aici cã aveti poate cele mai multe proiecte în derulare din istoria judetului. Problema este dacã le veti putea gestiona si ulterior finaliza. Pe noi ne mirã faptul cã vã pierdeti vremea pe la tot soiul de revelioane.

Andrei Puicã – prefect, vãrsãtor, sobolan rosu

Se anuntã nuntã mare! În sfârsit, v-ati lãsat sedus si dus în fata altarului. La un moment dat, ati fost cel mai râvnit holtei din Prefecturã. Nunta ati decis s-o faceti chiar de Ziua Europei. Noi vã urãm de pe acum: Casã de Piatrã! Sperãm sã strângeti la nuntã mãcar 500 de persoane.

Corneliu Bichinet, presedinte PNL, Fecioarã, bursuc

Dvs. cu rondul pe la televiziunile centrale, Marian cu alegerile grabnice. Fiecare cu ce poate. Dvs. cu discursul, senatorul cu smecheriile. Curios va fi ce vor alege liberalii de la talpa partidului, fiindcã ochii care nu se vãd se uitã.

Vasile Pavãl, primar Vaslui, Bou, vãrsãtor

Dupã ce ati fãcut orasul lunã, vin cãldurile. Mai bine stãteati degeaba. Acum cã se vede asfaltul, încep sã aparã probleme si la strãzile nou asfaltate. Craterele se ivesc, precum ciupercile dupã ploaie. Ar fi cazul, sã trageti de urechi constructorii.

Titi Constantinescu - primar Bârlad, Vãrsãtor, rãtoi gripat

Anul 2015 va fi anul când dvs. vã ascundeti în spatele lui Nituc, purtãtorul de vorbe de la primãrie. Adicã, nu mai vreti sã dati ochii cu pulimea. Normal sã aveti aceastã greatã, dupã ce conturile firmei Cristinei cresc necontenit, iar Primãria se tot împrumutã întruna de la bãnci. Suntem curiosi, dacã mai este ceva negajat.

Ioan Ciupilan, primar Husi, Peste, sarpe

Dupã piatã, alt concurs înfierbântã mintea consi­lierului Dogaru. Concursul anuntat pentru un stomatolog e prilej de circ pentru consilierii PDL, care vãd tot felul de conspiratii. Acum cred cã, prin acest concurs, îi plãtiti, o mai veche datorie, consilierului PPDD care s-a mutat la PSD.