|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Senator Nelu Tãtaru – PNL Balantã, sobolan

Suntem curiosi dacã veti merge la Iasi, la întâlnirea cu presedintele, mai ales cã seful CJ de acolo v-a invitat personal. Cel care se va bucura cel mai mult de lipsa dvs. va fi Dan Marian care, punem pariu, cã a aranjat cu un SPP-ist sã stea în primul rând.

Deputat Victor Cristea, PSD, lenes (vezi Discovery Channel)

De nervi cã partidul v-a scos deja la pensie, nu ati mai mers la Iasi si v-ati înecat amarul într-un pahar cu sprit de varã. Vã vine greu sã vã acomodati ca pensionar, desi numai Buzatu se va putea lãuda cu performanta dvs: o familie iesitã la pensie din Parlamentul României.

Deputat Sergiu Vizitiu – UNPR gemeni, sarpe

La întâlnirea cu Ponta, parlamentarii UNPR nu au fost, desi normal ar fi fost sã fie prezenti. O fi vreun semn sau pur si simplu se activeazã articolul 1 din statutul partidului, care spune cã UNPR sustine doar partidele aflate în arcul puterii.

Deputat Florin Ciurariu – PNL berbec, porc

Spre deznãdejdea lui Dan Marian, ati venit din concediu fortat, taman acum când presedintele a ajuns la Iasi. Ce i-ar fi plãcut sã nu fiti acolo! Apropo, explicati-le primarilor de ce nu le-ati rãspuns la telefon, c-au început sã spunã c-ati luat apucãturile lui Ando Iftime.

Deputat Adrian Solomon – PSD, taur, vulpoi

Faptul cã primarul stã ascuns, vã convine de minune, dar noi spunem cã e o strategie care, în timp, vã va aduce mari deservicii. Poporul PSD e ordonat si merge dupã pãstorul lor. Încã lumea nu vã asimileazã cu liderul lor. Mai mergeti o vreme alãturi, pânã se obisnuieste cârdul, si n-o sã mai stie cine-i ciobanul si cine-i mãgarul.

Dan Bordeianu, deputat PNL Taur, vulpoi

Cu sigurantã, nu aveati cum sã ratati întâlnirea cu Ponta, dar vã pare rãu cã nu sunteti alãturi de Iohannis si Helvic. Înainte de a pleca la Iasi, ati fãcut un ocol prin Vaslui, dar nu ati trecut pe la CJ, ci ati intrat prin spatele unor blocuri de vis-a-vis de clãdirea administrativã.

Dumitru Buzatu – PSD, presedinte CJ Vaslui Leu, sobolan rosu

Întâlnirea cu suedezii v-a binedispus, mai ales cã 150 de vasluieni au reusit sã mute Suedia la Botesti. Asa cã, ati plecat cu moralul ridicat la întâlnirea cu Ponta. Un telefon primit pe drum v-a scos din sãrite. Ati aflat cã Bichinet a plecat la întâlnirea cu Iohannis cu masina de la CJ, cu tot cu sofer.

Andrei Puicã – prefect, vãrsãtor, sobolan rosu

Ati început Anul Nou la Husi si tot pe acolo vã duceti, ori de câte ori, aveti prilejul. Vã bate gândul cumva sã intrati mai adânc în politicã? Am înteles cã, au existat niste discutii, c-ati fi bun de candidat la Primãria Husi peste doi ani, dacã Ciupilan ar vrea sã meargã în Parlament.

Corneliu Bichinet, presedinte PNL, Fecioarã, bursuc

Ati fãcut o figurã frumoasã, asearã, la Iasi, mai ales cã acum vã stie tot partidul de la TV. Pãcat cã nu sunteti apreciat acasã, în partid, fiindcã lumea de rând vã simpatizeazã, mai ales de când îi contrati pe îngâmfatii de la Bucuresti.

Vasile Pavãl, primar Vaslui, Bou, vãrsãtor

Nu trebuia sã curãtati piata de muntii de zãpadã. Noi am glumit, spunând cã o sã fie un strand pe cinste si niciodatã statuia lui Stefan cel Mare n-o sã fie statuia Libertãtii, chiar dacã ambele sunt fãcute de români. Apropo, dacã facem un pamflet cu dvs. pe role, o sã dati drumul împãtimitilor de skateboard în Piata Civicã?

Titi Constantinescu - primar Bârlad, Vãrsãtor, rãtoi gripat

De când nu vã mai vede lumea prin Bârlad, zic cã aveti interdictie de la DNA. Bineînteles cã e o prostie, dar gura lumii e slobodã si, cum stati ascuns, zvonurile se accentueazã. Asa cã, lãsati tenisul si reluati-vã plimbãrile prin parc.

Ioan Ciupilan, primar Husi, Peste, sarpe

Tare v-ati mai enervat când cei de la liceul Cuza nu v-au invitat la zilele scolii. Ati fãcut imediat o conexiune, mai ales cã acolo director e sotia consilierului Liviu Iacob, dusmanul dvs. din CL si vecinul care nu suportã muzica, sâmbãta.