|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Daniel Olteanu

Ati iesit un pic sifonat din întâlnirea de partid de ieri. Partea mai proastã e cã v-ati fãcut de cacao fatã de Raluca Turcan, cãreia i-ati spus cã la Vaslui aveti organizatia la picioare si cã Nelu Tãtaru e singur. Si când colo, s-a dovedit cã totul e pe dos.

Gabriela Cretu

Am vãzut cã ati înfierat cu mânie proletarã pe cei care nu cinstesc femeia de 8 Martie. Surprinzãtor, si sotul dvs., Dumitru Buzatu, este unul dintre ei, care spunea unor ziaristi cã ziua de 8 Martie nu-i o sãrbãtoare, ci mai degrabã un stereotip. Asa cã mai întâi fãceti-vã ordine în casã si apoi faceti gât în sat.

Ion Hadârcã

Proaspãt în politica noastrã dâmboviteanã, ati învãtat repede „regulile”. N-ati stat deloc pe gânduri si, speculând cã Emil Dorin e pe patul de spital, ati mers la Buzatu si ati cerut în numele partidului ca Bogdan Isabel sã rãmânã prefect, fiindcã vi-l asumati dvs.

Adrian Solomon

Din pãcate nu-l mai puteti salva pe Rãdoi, seful Politiei Locale Bârlad. Dacã l-ati manglit pe Boros ca la Reiser si la spital sã nu schimbe, aici nu aveti nicio sansã. Oricum, într-o vreme parcã si dvs. îi cereati capul, dar acum probabil cã o fi sãrit la cap. Cine stie!

Aurel Cãciulã

De 8 Martie ati fost prins cu treburi organizatorice. Ati împãrtit atât de multe flori, încât pentru prima datã ati realizat cât e de greu sã fii parlamentar. Ati uitat sã-i faceti un cadou Epuroacei, care s-a supãrat teribil. Crede cã nu o mai respectati. Vedeti sã nu meargã din nou la emisiunea „Iartã-mã!”

Ana Birchall

De 8 Martie nici mãcar cu o floare nu vã putem atinge, dar altminteri cu vreo vorbã. Ne este fricã sã nu ne dati în judecatã, mai ales cã o vreme ati fost ministresã la Justitie. Asa cã, în numele românilor de pretutindeni, de Ziua Femeii vã urãm: …!

Dumitru  Buzatu

Sigur o sã mâncati rece vreo douã luni. Cum sã spuneti dvs. cã ziua de 8 Martie nu valoreazã nimic. Pãi vã mai face de acum Ramona sfinti? Nu mai vorbim de doamna senator. Cu sigurantã v-a pus pe lista neagrã. Una peste alta, ne place cã de Ziua Femeii v-ati dat la fund.

Bogdan Isabel

Pânã acum am fost bucurosi cã am fost contemporani cu dvs., dar, de când am aflat cã l-ati pus pe Hadârcã sã vorbeascã cu Buzatu ca sã vã lase prefect, ni s-a fãcut greatã. Cum adicã, meritã sã vã dati virginitatea politicã pe o functie de douã parale? Mare pãcat, erati un om în care aveam încredere.

Ciprian Trifan

V-ati pus o hartã mare cu drumurile judetene în birou. Ne bucurãm, cã doar contemplând harta mai stim, de exemplu, cã existã un drum judetean de la Poienesti spre Gherghesti, Ivãnesti etc. Pãi ãla nici mãcar drum de pãmânt nu mai este, a crescut iarba, iar când le spui copiilor cã pe acolo trece un drum râd de se prãpãdesc.

Vasile Pavãl

Vã chinuie bugetul. Nu mai stiti cum sã împãrtiti banii, mai ales cã Buzatu tot insistã cu spitalul municipal. Vrea cu orice pret s-o punã directoare pe Clãtinici si nu are unde. Importante pentru Vaslui în viitor sunt locurile de muncã. Aici trebuie sã vã axati.

Dumitru Boros

Treburile vã nãpãdesc. Aveti probleme si în partid, dar si la primãrie. Tot încercati sã nu deranjati pe nimeni, dar nu se poate. Si-n partid încercati sã fiti neutru, dar nu prea vã iese. Primul test ca politician l-ati ratat, luându-i apãrarea lui Toporas. Pãi cum vreti sã arbitrati alegerile pentru presedinte, când dvs. însusi aveti o problemã de moralitate.

Ioan Buta

A venit bugetul si iar ati început sã faceti proiecte pe care niciodatã nu le veti finaliza. Pãi dacã proiectantii dau comisioane babane, de ce nu? Chiar credeti cã în sate cu 200 de case se va face canalizare cu statii de epurare? Dacã nu, de ce cheltuiti banii pe proiecte inutile?