|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Am rãmas siderati aflând cã Victor Ponta e în echipa dvs. Suntem foarte bucurosi. Nu e la îndemâna oricui sã coopteze un fost premier sã lucreze pentru el. Dar aveti grijã. O vreme a fost si în echipã cu sotul dvs. si mai apoi acesta s-a trezit cu mascatii la usã.

Adrian Solomon

De când ati aflat cã administratorul de la „Iguana” a început sã ciripeascã la presã, nu mai aveti somn. Ce-i drept, o vreme erati client fidel al acestui club împreunã cu Traian, cumãtrul dvs., actual mare demnitar la Bucuresti, si fãceati toate nãzdrãvãniile. Stati linistit, omul ce-a avut de spus, a spus. Basca, ne-a dat si niste înregistrãri.

Aurel Cãciulã

Sunteti foarte discret de când ati ajuns parlamentar. Unii spun cã trãiti în Bucuresti a doua tinerete sau mai degrabã studentia. Sunteti dvs. profesor universitar, dar student nu ati fost niciodatã, asa cã acum recuperati, mai ales cã suma forfetarã primitã de la Parlament e destul de consistentã. Cicã de urât vã tine Broasca, dar noi credem cã sunt doar niste speculatii.

Daniel Olteanu

Vã pregãtiti intens pentru campania din interiorul partidului si constatati cã încet, încet primarii vã cam pãrãsesc. Stãnilestiul s-a dus, la fel si Tanacu, ori Delestiul. Suntem curiosi pânã la final cu cine veti mai rãmâne. Facem un pariu de pe acum. Primarii trompetã vã vor pãrãsi. Cel putin pentru unul bãgãm mâna în foc.

Mihai Botez

Se pare cã v-ati pozitionat în interiorul partidului. Sunteti în dezacord cu seful dvs., care se opune intrãrii în partid a lui Ciolos. Prin urmare veti face parte din echipa care se va rupe din USR si care va forma alãturi de o factiune din PNL noul partid a lui Ciolos si, de ce nu, a lui Iohannis.

Irinel Stativa

Aveti grijã cã, în cel mai scurt timp, o sã rãmâneti fãrã permis. Niste bãieti de la Rutierã v-au pus gând rãu. Tocmai s-au adus niste radare mai „discrete”, adicã fãrã numere, de la Ministerul de Interne sau sub formã de pistol, iar masina dvs. e datã în urmãrire. Nu stim cu ce i-ati supãrat, însã se pare cã e o treabã personalã.

Dumitru Buzatu

Ati cam rãmas astãzi fãrã aer, când proiectul cu livada de la Dãnesti nu v-a trecut. Chiar si pesedistii si-au dat seama cã e „afacere” care cam miroase. Pãi cum sã dai hectarul cu 2400 de lei redeventã pe an si subventia e de trei ori mai mare.

Bogdan Isabel

Ati dat ordin sã se musamalizeze afacerea de la Dumesti. Ordinul vine un pic mai de sus, iar dvs. acum vã dati testul de fidelitate fatã de ALDE si PSD. Acum întelegem de ce Pixi, purtãtorul dvs. de vorbe, stã geanã pe portalul Guvernului. Vreti sã vedeti dacã pesedistii se tin de cuvânt.

Mircea Gologan

Sunteti foarte stresat în ultima perioadã. Ati uitat sã plãtiti chiar si ratele la bancã. S-ar putea s-o încasati de la doamna. Ne place totusi cã sunteti ca noi, muritorii de rând. Adicã cotizanti la bãnci. Am înteles cã plãtiti chiar o sumã frumusicã pe lunã, în jur de 2.400 de lei, fix cu cât dã Buzatu hectarul de livadã spre concesiune.

Vasile Pavãl

Sunteti supãrat pe mãririle de salarii din administratia publicã localã. Fiindcã este fãcutã pe picior si inegalã. Ati constatat cã în primãrie cei care nu fac treabã au acum salarii foarte mari, iar cei care muncesc au rãmas cu aceleasi lefuri. Deja a început dihonia, lucru care vã demoralizeazã.

Dumitru Bouros

Ati avut, în sfârsit, sânge în instalatii si ati decapitat balaurul de la spital. Pentru acest lucru, vã felicitãm. Important pe viitor e sã puneti acolo o conducere competentã, care sã nu mai rãspundã la comenzile lui Dobrovolschi. De exemplu, Lefter ar fi o solutie. În cazul în care conteazã, vã dãm un pont. Si Buzatu îl apreciazã. A vrut sã-l punã manager la Spitalul Judetean Vaslui.

Ioan Buta

Dupã cum vedem, dvs. sunteti mai activ pe Facebook decât la Primãrie. Am rãmas siderat cã l-ati luat la suturi on-line pe un politist de la Rutierã, care a îndrãznit sã-i deranjeze pe tiganii din Murgeni, amendându-i pentru parcãrile ilegale de pe Drumul National, care traverseazã orasul. Ba mai mult, v-ati pus si gorilele sã-l atace, ca sã arãtati forta societãtii civile.