|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

V-a venit o idee minunatã, si anume sã reînfiintati CAP-urile. N-ar fi rãu. La Vaslui, cred cã ar prinde. La câtã prostealã le-ati dat pânã acum alegãtorilor, asta chiar n-ar mai conta. Dacã veti reusi sã reporniti un fost CAP, ne-am gândit cã Ramona Mocanu ar fi potrivitã ca presedintã.

Adrian Solomon

Dacã tot ati aflat cã în baza de date a PNL-ului sunt membri care au trecut la PSD odatã cu Feraru, v-a venit ideea strãlucitã de a vã bãga coada în alegerile lor interne. Cã doar au drept de vot pesedistii dvs. Noi zicem cã dacã Boros v-a ajutat cu Sexy Roxana, acum îi sunteti dator.

Daniel Olteanu

Aveti ceva probleme de legimitate în partid, mai exact, adeziunea de intrare în PNL, dupã perioada de tehnocratie, nu e conformã. Unii spun cã nu a fost validatã în BPJ, iar documentul depus la Bârlad e înregistrat dupã ce dvs. ati declarat pe proprie rãspundere, în dosarul de candidat, cã sunteti membru în PNL.

Mihai Botez

La evenimentul civic pe care l-ati organizat la Bârlad – “Hai sã vorbim, hai sã construim!” – au venit mai multi jandarmi decât persoane interesate. Unii spun cã la chemarea dvs. pe Facebook n-a venit nimeni. Nu vã impacientati! Nu e din cauza dvs. Dacã le promiteati mici si bere veneau cu sutele.

Aurel Cãciulã

Ati dat lovitura. Dacã ANL-urile tot au devenit functionale, terenurilor pe care le aveti acolo li s-au dublat valoarea instant. Ãsta da simt de afacerist. Gurile rele spun cã ati tras sfori ca ANL-urile sã se construiascã în acea fundãturã. Sunt probabil cele mai prost amplasate blocuri din toate câte s-au fãcut în România.

Irinel Stativã

Vã rupe handsfree-ul. Si când puneti benzinã îl tineti la ureche, de parcã ati fi cel mai ocupat parlamentar din Vaslui. Probabil dictati proiecte de lege sau declaratii politice prin telefon. Sunteti de-a dreptul caraghios cu cãstile acelea în urechi. Mãcar de le-ati folosi.

Dumitru Buzatu

Ati luat o decizie importantã. Mircea Gologan nu va fi mai mult de subprefect. Asa cum v-ati exprimat în anumite cercuri, nu vreti sã-i dati aripi. Pe celãlalt front se pare cã v-ati lovit si de refuzul lui Chirvasã, pentru scaunul de prefect, dupã ce Edi Popica v-a zis la rându-i pas. Asa cã, vã rãmâne solutia cu Ramona. O variantã care nu vã displace deloc.

Bogdan Isabel

Surse din PSD spun cã dupã Paste se vor face schimbãrile la Prefecturã. Cicã Buzatu, milos, vrea sã vã tihneascã Sfintele Sãrbãtori, dar mai ales cozonacul si ouãle rosii. În realitate încã nu s-a decis pe cine pune. Sau mai bine spus, nu s-a terminat de rupt picioarele la cei care vor scaunul si nu seamãnã cu Ramona Mocanu.

Ciprian Trifan

În ultima perioadã v-ati dat la fund de tot. Pegãtiti schimbãrile în deconcentrate, acolo unde mai sunt reminiscente liberale si cãutati portite sã vã împingeti oamenii. Numai cã Buzatu v-a mirosit si nu prea i-a plãcut. Nu va risca douã linii în partid, dupã ce a cedat în fata lui Solomon.

Vasile Pavãl

E de râsul curcilor. Nici un constructor din Vaslui nu mai vrea sã facã pietruiri pentru dvs. Cicã ati fi adus o firmã tocmai de pe la Breaza, din judetul Prahova. Sunt douã scenarii. Ori nu stiu constructorii de aceste pietruiri, ori toatã lumea s-a dat deoparte, stiind cã preferati pe cineva anume, care sã vã fi tras teapã.

Dumitru Boros

Ati intrat în rãzboi total cu Rãdoi. De fapt, cu clanul acestuia. Omul chiar are tupeu. Avea dreptate Solomon într-o perioadã când a vrut sã-l schimbe. Dar omul a venit cu dreptul si lucrurile s-au rezolvat. Dar pe atunci afacerile mergeau ceas, acum cam scârtie de când a intervenit DNA si l-a sãltat pe ginere.

Ioan Ciupilan

Aveti niste mici supãrãri. Ati primit un telefon de la Dragnea care v-a întrebat dacã mai sunteti în PSD. Si Buzatu are niste suspiciuni în acest sens, mai ales când a vãzut o serie de oameni de-ai dvs. prin listele PNL. În rest, aveti grijã cu cine vã împrieteniti. Evitati politistii-securisti.