|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Daniel Olteanu

V-ati autodepãsit? Faceti orice vã stã în putintã sã vã lipiti imaginea de cea a securistului Plesu. Bravo! Ori vã santajeazã, ori simtiti cã în PNL a fi securist e un act de bravurã care vã urcã pe valul câstigãtor. Asteptãm cu interes rezultatul final al alegerilor interne ca sã numãrãm câti neocomunisti au devenit liberali.

Adrian Solomon

Vã enerveazã faptul cã legea salarizãrii este un secret de stat. Nu întelegeti de ce e o asa mare secretomanie în acest sector. Salariile parlamentarilor se stiu, peste 10.000 de lei, ale primarilor de asemenea sI, atunci, de ce nu-i transparentã?

Ana Birchall

Ne-am si asteptat sã vã fi vãzut cu ambasadorul Statelor Unite la Vaslui. Dar se pare cã erati într-o misiune diplomaticã la Paris. Oare, dacã ati fi fost în delegatia lui Klemm, lumea la Vaslui ar fi crezut cã dvs. l-ati adus pe ambasador în judet.

Gabriela Cretu

De când teroristii rusi au aruncat în aer un tren la Sankt Petersburg, evitati sã mai veniti acasã cu rapidul de Iasi. Si uite asa, ati constatat cã Logan-ul din dotare e fãcut praf. Ati cerut sã vi se dea un Duster.

Ion Hadarca

Acum cã ati scãpat de Dorin în partid, vã simtiti mai în largul dvs. De bucurie, l-ati chemat pe Braniste în R. Moldova la una micã. I-ati promis cã-l faceti presedinte unic si de atunci nu-si mai încape în piele. Chiar a început sã-i persifleze pe liberali, pardon, adevãratii liberali.

Aurel Cãciulã

Se fac calcule pentru noul buget de la Compania de Drumuri, iar dvs. dormiti în pãpusoi. Iar nu o sã avem centurã la Husi. Cu un pic de interes si cu un pic de tupeu ati fi reusit mãcar sã aduceti acea sosea de centurã în discutie.

Dumitru Buzatu

Ce o sã mai urmeze dupã vizita ambasadorului Klemm la Vaslui? Oare o sã-l aduceti si pe cel al Rusiei? Merge si ambasadorul Belarusului. Oricum ne-a plãcut faza cã, la un moment dat, i-ati dat flit ambasadorului din SUA si ati sters-o englezeste.

Bogdan Isabel

Sunteti mare. Dacã ati rezistat pânã a ajuns Klemm la Vaslui, sigur Buzatu a sã vã lase prefect cât stã cabinetul Grindeanu. Îi convine. Asa îsi aratã spiritul de echipã fatã de ALDE si regretul cã astã-varã i-a ars la CJ. Fiindcã am auzit cã social – liberalii v-au asimilat la ei în partid.

Ciprian Trifan

N-ati înteles de ce a venit ambasadorul SUA la Vaslui. Nici nu trebuia. Tinta era Buzatu, nu dvs. Deocamdatã sunteti mic. Poate o sã ajungeti si mare, dar pânã atunci mai dureazã. Deocamdatã rãmâneti la bugetul dvs, adicã cel al judetului si aveti grijã sã-l împãrtiti echitabil.

Vasile Pavãl

V-ati întors din concediu si ati vãzut în ce stare jalnicã aratã Vasluiul. V-ati luat cu mâinile de cap. Mai ales cã se apropia si vizita oficialã. Imediat i-ati bãgat pe toti în prizã, de ne-am amintit de vremurile lui Ceausescu, când se planta porumbul în beton.

Dumitru Bouros

Emotiile vã coplesesc si se pare cã o sã mai dureze aceastã stare. Colega dvs., avocat de la Vaslui, a dus alegerile de la Bârlad în prelungiri, devansându-le cu câteva zile. Sperã sã mai bage niste tigani în partid. Una peste alta, alegerile sunt în toi si noi vã urãm succes.

Ioan Buta

E greu cu dvs. Iar ati fituit bugetul pe anul viitor pe proiecte si studii de fezabilitate, nu pe lucruri concrete. Am înteles cã ati propus ca, la liceul agricol, sã se facã un studiu de fezabilitate pentru achizitionarea unui tractor, dar pãmânt unitatea scolarã nu mai detine. Si nu e singurul proiect de acest gen.