|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Sunteti o bunicutã de toatã isprava. Faptul cã ati dus nepotica la manifestatie, de 1 Mai, ne-a impresionat si am decis sã vã acordãm titlul de cea mai „cool bunicã din Senat”. Si ca nu cumva sã o eclipsãm pe Eva, trebuie spus cã e o drãgãlasã si o scumpicã.

Adrian Solomon

De când ati anuntat cã nu mai sunteti interesat de candidatura la Primãrie, deja în PSD se anuntã un sir lung de candidati. Vã sfãtuim sã mai construiti vreo trei Primãrii la Bârlad, ca sã ajungã pentru toatã lumea. Câte una pentru fiecare cartier, precum bisericile.

Daniel Olteanu

Ne place cã odatã ajuns în Parlament pofta pentru studiu s-a reaprins. Frustrarea cã nu ati fãcut studiile superioare la timp v-a determinat sã vã înscrieti la Colegiul National de Apãrare, o institutie de învãtãmânt serioasã pe care a frecventat-o în trecut atât Marcica Iovitã, dar si fostul ministru penal Cristian David.

Ana Birchall

Cum de ati uitat sã veniti la Vaslui de 1 Mai? Stim cã sunteti foarte ocupatã. Cum de unde stim? De la omul dvs., care e sef la Cabinetul Parlamentar. Ne-a spus cã sunteti prinsã pânã peste cap cu evenimentele din 2019?! Poate din 2018, dacã luãm în calcul Centenarul Marii Uniri. Vã propunem sã-l concediati pe acel angajat si sã-l aduceti înapoi pe proful de religie, bãtãusul!

Ion Hadârca

ALDE la Vaslui bate record dupã record. Mai întâi au fost doi copresedinti: Emil Dorin si Braniste. Apoi a rãmas Braniste presedinte unic, ca în cele din urmã sã se revinã la formula de doi, cu Braniste si Bãdragan. Stiti ce întelegem noi din toate aceste permutãri. Cã Braniste în tot si-n toate.

Doina Silistru

V-ati dat la fund de tot. Nu mai stim nimic de dvs. Parcã v-a înghitit pãmântul. Pentru Vaslui ati rãmas doar o amintire. Noroc cu sefa dvs. de cabinet care face piscoturi si sãrãtele de ne mai amintim de dvs., atunci când le rontãim. Suntem de pãrere cã o revenire în fortã nu ar strica.

Dumitru Buzatu

Pe la usa dvs. bate finul Bughidãu si nu degeaba. Noi zicem cã e cel mai potrivit la AJOFM, fiindcã a mai fost, iar în ultima perioadã s-a lãsat total de sprit. Chiar e un bãiat destept cu umor. Noi stim cã partidul o agreeazã pe o duduie, Câmpeanu. Noi punem o vorbã bunã pentru finu’.

Bogdan Isabel

Deja s-a bãtut în cuie numele celui care vã va înlocui. Trebuie sã remarcãm cã nimeni nu ar fi crezut cã o sã rezistati pânã când dau în pârg ciresele de mai. Nu vã spunem numele, dar dvs. deja stiti fiindcã nu mai e demult un prefect. Ati fi avut si dvs. o sansã pentru a continua, dar câteodatã gura bate curul.

Mircea Gologan

Trebuie sã recunoastem cã sunteti un bãiat de cuvânt. Ati venit regulamentar cu sticla de whisky la noi, dupã ce v-am felicitat în ziar cu ocazia zilei dvs. Ba mai mult, ne-ati adus si o sticlã originalã de ne-am fãcut cui toti în redactie. Sper sã mai rãmâneti pe functie, fiindcã vrem sã repetati figura si la anul.

Vasile Pavãl

Bazarul vã dã numai bãtãi de cap. Cei de la ISU iar v-au întors proiectul si deja ati luat-o razna. Poate nu trebuie fãcut. Nu v-ati pus si problema în acest mod. Cine mai merge la bazar la cumpãrãturi? Suntem în UE, vrem sã eradicãm evaziunea fiscalã si noi ne întorcem înapoi când vindeam blugi pe pãturã.

Dumitru Boros

Vin Zilele Culturale ale Bârladului. Nu uitati de doamna Monu! Iertati-o cã v-a fãcut anti-campanie si l-a învãtat pe pupilul sãu sã vã înjure. E un pic euforicã de când acesta a iesit deputat. Acum, la Bârlad, sunt doi care fãuresc parlamentar. Pe lângã Plesu, si-a câstigat locul si distinsa doamnã.

Ioan Ciupilan

V-ati plâns în CL cã, de când ati decis sã vã mai vedeti de sãnãtate, adicã sã mai mergeti pe la controale, s-au schimbat regulile în spitale. Rândul a devenit mai tare ca spaga. Si uite asa ati fost nevoit sã stati la rând pentru o consultatie, ca orice muritor de rând.