|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Adrian Solomon

Sunteti foarte agitat. Se apropie ziua de 1 Iunie, pe care dvs. ati propus-o ca zi liberã, si vreti sã faceti o mega-petrecere pentru copiii din Bârlad. Dar totul depinde de finante. Dacã ia concursul Cosnitã pe 15 mai la Vamã totul e rezolvat. Pânã atunci mai este însã si vine numirea prefectului la Vaslui.

Mihai Botez

Suntem curiosi cum vã veti pozitiona în partid dupã atacul lui Ungureanu, care-i vrea capul lui Nicusor Dan. Nu ne permitem speculatii fiindcã am sesizat cã useristii sunt oameni aparte, cu care nu poti nici mãcar glumi. A simtit-o Bichinet pe propria piele.

Daniel Olteanu

Rând pe rând, primarii dvs. se predau la PSD. Primul pas l-a fãcut Tamas, primarul de la Suletea, care s-a dus la CJ, la vicepresedintele Trifan si s-a predat. Din pãcate, nimeni nu-l vrea. A urmat Fruntiseniul, viceprimarul de la Tãcuta, Banca si, nu în ultimul rând, Nixon, care ca prin minune a votat în CL formula completã de consilieri PSD.

Doina  Silistru

Dacã tineti la sefa dvs. de cabinet, spuneti-i sã nu se mai joace cu licentele de taxi. Apropo, vedeti cã la Vaslui pirateria e în floare, mai ales la transportul de marfã. Nu v-a spus doamna Plãcintã cã toti taximetristii care au licentã de marfã le predau înapoi la Primãrie?

Gabriela Cretu

Urmãrim foarte atent activitatea dvs. parlamentarã pe Facebook. Constatãm cã aveti serioase probleme. De exemplu, în ultima sãptãmâna nimeni nu a fãcut poze în Parlament si dvs. a trebuit sã vã sacrificati. Noi zicem cã eforturile fãcute sunt uriase pentru reconstructia tãrii devalizatã de liberalii lui Ciolos.

Aurel Cãciulã

De când ati scãpat la oala cu smântânã, ati devenit foarte pretios. Nimeni din Husi nu vã mai vede, nu vã mai aude. Gurile rele spun cã trãiti a doua tinerete în Parlament. Husenii au cãzut la bãnuieli, mai ales cã au vãzut-o pe Iepuroaicã prin orasul dintre vii din ce în ce mai des.

Dumitru Buzatu

În ultima perioadã primarul Bârladului este vãzut tot mai des în biroul dvs. Rezultatele se vãd. Dupã ce Sexy Roxana a fost înscãunatã viceprimar, alti pesedisti de frunte ocupã locuri importante în punctele cheie ale institutiilor controlate de primarul liberal.

Bogdan Isabel

Visul cã dvs. veti rãmâne prefect asumat de ALDE s-a nãruit. Peste patru zile Buzatu a aranjat sã se facã schimbãri si la Prefectura Vaslui. Nouã sincer ne pare rãu, mai ales dupã purtãtorul de vorbe care a prins la fãlcute de când a devenit bugetar.

Ciprian Trifan

Ati reusit un transfer de marcã. L-ati luat de sub nasul liberalilor pe candidatul lor la alegerile partiale de la Fruntiseni. Dupã ce v-ati dat seama cã acesta va fi ales de cãtre popor, mai ales cã în alegerile locale acesta a pierdut scaunul de primar la trei voturi, ati profitat de candoarea noului sef de la liberali si i-ati tras presul. Bravo!

Vasile Pavãl

Ne-ati fãcut o demonstratie de clasã în sãptãmâna care tocmai stã se se încheie. Ati arãtat tuturor celor care v-au votat cã dacã vreti sã serviti partidul o faceti cu simt de rãspundere. În conditiile unei severitãti excesive de care ati dat dovadã cu privire la baruri, cluburi sau terase, ati apobat o terasã tocmai într-un mic paradis populat cândva de pãuni. Nu ãia de-s doctori veterinari.

Dumitru Boros

Omul pe care l-ati tot dus cu vorba si care a candidat la postul de sef de piatã a decis sã scoatã pe piatã un secret bine pãzit în ceea ce vã priveste. Vasile Gâtã e hotãrât sã vã pedepseascã, deoarece considerã cã l-ati nedreptãtit. Noi de abia asteptãm. Suntem colectionari de secrete.

Ioan Ciupilan

Când ati auzit cine e director la spitalul din Bârlad v-ati fãcut cruce. Decusearã e omul pe care dumneavoastrã l-ati fugãrit de la spital de la Husi cã era incompetent. Într-un anturaj restrâns, v-ati exprimat cã Nelu Tãtaru l-a impus la Bârlad la spital. Credeti cã ne puteti da mai multe detalii ?