|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Suntem amuzati de preocupãrile pe care le aveti ca senator, într-un judet în care foamea este la ea acasã. Treaba cu analfabetismul viitorului care presupune nu doar nestiinta scrisului, ci pur si simplu nestiinta întelesului este actualã la noi în judet mai mult ca niciodatã. Se cunoaste cã nu prea dati pe acasã.

Ana Birchall

Ne mirã faptul cã nu ati fost prezentã la instalarea noului prefect. Ca ministru al Organizatiei Vaslui, ar fi fost frumos sã-i înmânati dvs. ordinul de numire tânãrului prefect care în campaniile electorale si-a rupt pingelele pentru dvs. în colegiul Zorleni.

Adrian Solomon

La numirea lui Edi, ca prefect, ati stat cu ochii numai la decolteul Roxanei Sexi. Unii cred cã sunteti un afemeiat care-si pierde capul în prezenta unei tinere frumoase, noi considerãm cã erati atras de modelele aurii de pe rochia rosie. Si chiar ati gãsit o legãturã între auriu si rosu. Se asorteazã bine, mai ales pe sigla partidului.

Mihai Botez

În sfârsit s-a împlinit si minunea. Veti deschide cabinet parlamentar. Nu unul ci trei deodatã. Acestã actiune o veti face în prezenta lui Nicusor Dan, semn cã si dvs. sustineti demersul sãu din partidul de idioti care cred cã familia traditionalã e un moft pur românesc.

Daniel Olteanu

Lumea vã astepta la Comisia de Arbitraj sã vã sustineti reclamatiile, cum cã alegerile la Bârlad si de la judet nu au fost statutare. Cum Boros si Nelu Tãtaru au venit cu toatã garnitura de la Cain pânã la Cristi Rusu, dvs. ati lipsit. Probabil erati pe la ALDE si ati uitat de proces.

Irinel Stativa

Acum cã Edi a ajuns prefect, sã o spunem pe aia dreaptã. Dvs. ar fi trebuit sã fiti uns astãzi înalt functionar public, fiindcã Buzatu, anul trecut, când s-au fãcut listele, pe locul dvs. era acest tânãr. Numai cã a refuzat si uite asa ati ajuns dvs. Parlamentar.

Dumitru Buzatu

Ati lipsit atât de mult din Vaslui cã cei din CJ v-au dat dispãrut. În trecut mãcar stiau cã sunteti cu Bichinet, dar acum cã acesta este în Parlament nu mai stiu pe cine sã dea vina. Noi credem cã tot cu Bichinet ati fost plecat pe undeva, în amintirea clipelor de dedemult

Eduard Popica

Bine ati venit la aceastã rubricã. V-am asteptat de ceva vreme si sincer am cam strâns un pic de frustrare. Asadar sã începem cu reprosurile. Costumul pe care l-ati purtat la ceremonia de investire nu a fost în ton cu cravata rosie. Ceasul era prea tipãtor, iar cãmasa vã cam strângea. Pe viitor fiti un pic mai degajat. Succes la început de drum.

Mircea Gologan

Acum cã aveti un nou prefect tineti-vã bine de scaun. nu cã ar adia vreun vânt de schibare, dar cu voinicul în Prefecturã nu se stie niciodatã. În rest, ati fost un bãiat salon. I-ati prezentat noului prefect personalul pe care deja îl cunostea.

Vasile Pavãl

Prezenta lui Sexy Roxana, viceprimãrita de la Bârlad v-a înseninat fata. Stim cã v-ati fi dorit si dvs. un astfel de exemplar la Vaslui, dar credeti-mã cã aveti cel mai cool viceprimar, dupã care întorc toate fetele din oras capul.

Dumitru Boros

De când e vacant postul de sef de politia Localã, tot mai multi politisti pensionari vã dau târcoale. Lucru acesta fvã binedispune, mai ales cã vã si place sã fiti mãgulit. Suntem curiosi pe cine veti pune, fiindcã pânã acum numirile s-au fãcut de parcã ati fi primar la PSD, nu la PNL.

Ioan Ciupilan

Aveti un pariu de onorat. Nu-l mai spunem publicului, dar ne bucurãm cã în ultima perioadã va revenit zâmbetul pe buze. Poate o fi de la Cãtãlina Popa care în ultima perioada si-a mai ponderat turatia la moriscã. Acum parcã vã este dor de Dogaru si Liviu Iacob