|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Daniel Olteanu

Vreti sã vã recâstigati încrederea primarilor din sudul judetului în noul context, în care PNL reintrã în joc, dupã nebuneala din PSD. I-ati chemat la o socializare si la un sprit. Nu e rea strategia, însã un pic neprofesionistã fiindcã întâlnirea a fost înaintea alegerii presedintelui de partid si ar fi loc de interpretare.

Adrian Solomon

Poate ajungeti ministru în noul cabinet Grindeanu. Nu ne-ar mira. V-ar prinde bine ministrul Muncii dacã îsi dã demisia Olguta Vasilescu. Sau cine stie, poate la Interne, dacã tot îi urâti pe politisti. Lãsând gluma la o parte, situatia e de un penibil iesit din comun. Tocmai acum, când PSD a venit cu cel mai îndrãznet proiect: noua lege a salarizãrii.

Gabriela Cretu

Suntem curiosi ce-o sã mai spuneti electoratului acum, dupã ce Guvernul pe care l-ati anuntat în iarnã cã salveazã România nu se mai dã dus de la oala cu smântânã. Ne astepãm sã spuneti cuvintele magice: ”Am gresit, dragi alegãtori!” Cã tare mai erati criticã la adresa fostilor premieri de dreapta care nu se mai dãdeau dusi de pe functii

Ana Birchall

Ne place cã sunteti atât de apreciatã de presa din Rusia care deja vã anuntã premier. Oare o fi vreo coincidentã sau pur si simplu le-ati cãzut cu tronc jurnalistilor lui Putin? Apropo, primarul din Vinderei este cel care ne-a relatat cã ati fost în comuna sa. Noi nu inventãm stiri si nici dvs. nu reprezentati o prioritate pentru ziarul nostru, asa cã nu vã mai victimizati cã sunteti o tintã a campaniilor noastre de presã.

Botez Mihai

Pãcat cã la lansarea cabinetului dvs. nu a venit Nicusor Dan. Într-adevãr, treburile în Parlament se precipitaserã si nu a mai putut veni. Chiar si dvs. ati scurtat la minim conferinta pentru a ajunge în Bucuresti. Poate veti avea noroc la Vaslui. Oricum, succesul lansãrii cabinetelor dvs. e stric legat de personalitatea lui Nicusor.

Aurel Cãciulã

Ne-a plãcut declaratia dvs. politicã prin care îi înfierati cu mânie proletarã pe useristi, mai ales pe cei care au lucrat în companiile multinationale sau au activat în diverse ONG-uri. Ce-i drept, acesti tineri nu se ridicã la valoarea copiilor dvs., care au muncit sã le plãteascã studiile prin strãinãtate. Chiar si analiza fãcutã cu legea salariului minim garantat e una care aratã câtã carte ati învãtat la fãcultatea lui Ghiorghiu.

Dumitru Buzatu

De fiecare datã când e scandal în PSD la centru, colegii de partid îsi amintesc cã ati avut dreptate. Asa a fost când partidul l-a desemnat pe Grindeanu premier, iar dvs. v-ati opus. Iaca, acum li s-a întors. Dacã v-ar fi ascultat si l-ar fi pus pe Florin Georgescu, asa cum dvs. ati propus, astãzi România era pe alt drum.

Edi Popica

Ati trecut de prima cumpãnã cu desemnarea purtãtorului de cuvânt. Era sã iasã un scandal mai mare ca cel cu episcopul, filmele si santajul. Apropo, am înteles cã v-a sunt Corneliu Bârlãdeanu sã vã felicite pentru numirea în functie. Suntem curiosi, v-a anuntat înainte de a depune denuntul la DNA sau dupã?

Mircea Gologan

Aveti un mare stres. Dupã esecul numirii lui Teo Istrate ca purtãtor de cuvânt, se pare cã dvs. sunteti paratrãsnetul care preia unda seismicã provocatã de supãrãrile acestui ziarist. Primiti telefoane nocturne si lungi. Nu vã faceti griji. Acesta e începutul. Sã vedeti ce deranj va fi când Lapa, la rându-i, nu va fi purtãtor de cuvânt.

Vasile Pavãl

Când ati crezut cã veti scãpa de Dacian de la Buletine, hop, cã s-a întors treaba. Omul nu a mai fost avansat si o perioadã va mai rãmâne pe scaunul vechi, semn cã productia de cetãteni vasluieni via R. Moldova nu va scãdea. Va trebuie sã mãriti si bugetul pentru ajutoare sociale fiindcã acestia, dupã ce ies de la Dumitriu, merg la sotia sa pentru ajutoare de stat.

Dumitru Boros

Treaba se cam împute la Bucuresti. Se pare cã a amânat Curtea de Arbitraj decizia privind alegerile de partid de la Bârlad, dupã numirea lui Orban ca presedinte PNL. Gurile rele spun cã decizia nu va fi una pozitivã. Noi credem cã si-a bãgat coada cineva. Poate Dobrovolschi! Apropo, nu vã alãturati si dvs. campaniei Duie Mobro?

Ioan Ciupilan

Când ati auzit cã Ana Birchall este un nume vehiculat sã preia portofoliul de la Grindeanu ati tresãrit. Toatã lumea stie cã e pupila dvs. Vã convine sã fie aceasta premier, dar s-a bãgat pe fir un alt prieten de-al dvs., Victor Ponta, si s-ar putea lucrurile sã mai treneze un pic. Oricum, ne-ar plãcea mult sã vedem ce fatã ati face, dacã Ana ar ajunge premier si nu v-ar mai rãspunde la telefon.