|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

De o perioadã, discret, îi faceti campanie lui Victor Ponta. Ba postati poze cu dânsul pe Facebook-ul dumneavoastrã, ba îi dati like ori, pur si simplu, vreti sã îi arãtati cã îi sunteti prietenã. Vã bate vreun gând sã treceti la formatiunea sa, Pro România?

Adrian Solomon

Grijuliu fatã de votantii dumneavoastrã ati fost la Pogana, acolo unde furtuna a fãcut ravagii. V-a fost foarte greu sã le explicati oamenilor, cã abia dacã îi veti putea ajuta cu drumurile si podurile distruse. Cât priveste gospodãriile neasigurate, nu-i puteti ajuta cu nimic. Ar fi timpul sã înteleagã cã, desi pare utopic, asigurãrile obligatorii ale locuintelor cam trebuie fãcute!

Daniel Olteanu

Se pare cã l-ati enervat rãu tare pe Nelu Tãtaru, dacã a iesit în conferintã de presã. Dacã nu ne înselãm, este chiar prima sa aparitie publicã, de la campania electoralã! Chiar dacã nu ne place sã recunoastem, în disputa cu acesta, dumneavoastrã aveti dreptate.

Aurel Cãciulã

Am vãzut cã ati fost plecat la Râmnicu Vâlcea, la o întâlnire politicã. Suntem tare curiosi dacã ati luat si Broasca cu dumneavoastrã. Acum, cã sunteti demnitar, ati avea si dumneavoastrã un pic de stuchit în furcã, sã îi arãtati celebrele bãi de la Govora ale lui Ceuasescu. Asa, ca de la parlamentar, la dictator!

Ana Birchall

Acum, cã ati devenit pãmânteancã, suntem si noi curiosi sã vã întrebãm: la ce minister spuneati cã lucrati? Pentru cã ultima datã ati fost foarte ofuscatã cã am gresit titulatura Ministerului pe care îl pãstoreati. Si, precum Eminescu, îi transmitem si noi, ex-ministrului Bircall: multa sãnãtate!

Mihai Botez

În turul de fortã pe care l-ati fãcut în judetul Vaslui, odatã cu lansarea cabinetelor parlamentare, v-am vãzut îmbrãcat în costum. Într-un fel, vã întelegem, dar pãcat cã ati renuntat la celebrul rucsac, care v-a fãcut cunoscut si datoritã cãruia ati aut acces în Parlamentul Romaniei. Asa cã, gânditi-vã dacã meritã sã schimbati rucsacul pe costum.

Buzatu

Ati cãlãtorit la Moscova alãturi de Alexeev, care am înteles cã v-a fost mai mult ghid. Nu vã mai întrebãm cine a plãtit friptura, pentru cã, din surse sigure, am aflat cã pelmenii si vodka le-a dat Alexeev. Punem si noi o întrebare obraznicã: pe acolo nu v-ati vãzut si cu Ponta?!

Eduard Popica

Am observat cã subprefectul Mircea Gologan nu se dezlipeste de dumnevoastrã, cât stati la Prefecturã. Vã flancheazã, precum un consilier personal. Nu e rãu, pentru cã, din câte stim noi, Mircea Gologan nu are interese ascunse. Îsi doreste doar ca treburile sã meargã ceas!

Trifan Ciprian

Ati intrat în febra examenelor la Facultatea de Administratie pe care o faceti la Cluj. Suntem curiosi cu ce notã veti termina Masterul, fiindcã ne-am sãturat noi, care vã supraveghem, de aceastã facultate! Din punctul nostru de vedere, o cam faceti degeaba.

Vasile Pavãl

Lucrati de zor pe str. Traian, la trotuare, dar lucrãrile merg foarte, foarte încet. Cauza e faptul cã nu sunt materiale. Se pare cã lui Safir, constructorul angajat, nu-i mai dã nimeni marfã pe datorie. Dati-i un avans!

Dumitru Boros

L-at luat pe Decusearã cu dumneavoastrã la Ministerul Sãnãtãtii, în speranta cã veti mai obtine niste bani pentru Spital. Vi s-a spus clar de acolo: scãpati de firmele care cãpuseazã bugetul spitalului si atunci veti obtine sprijin!

Ioan Ciupilan

Se pare cã ati dat-o la pace cu Nelu Tãtaru, fiindcã, în ultima perioadã, în Consiliu Local, acesta nu-si mai asmute câinii pe dumneavoastrã. Ce i-ati promis?! L-ati pãcãlit cumva cã actualul manager nu se mai înscrie la concurs?