|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Adrian  Solomon

Acum, cã au iesit la ivealã toate scârboseniile de la Episcopia Husului, vã punem si noi o întrebare în profund stil bichinetian: V-a spart cineva rozeta, în excursiile pe care le-ati fãcut împreunã cu episcopul Corneliu la Ierusalim? Fiindcã am observat cã ati fost singurul politician local invitat în aceste pelerinaje.

Daniel Olteanu

Atacul fãcut de Bichinet la dvs. are un substrat mult mai subtil. E supãrat cã vreti sã îi luati locul la ALDE. De ceva vreme a reînceput dialogul cu Norica Neculai, europarlamentar ALDE, si insistã sã intre în partid. Si-a dat seama cã în partidul lui Bãsescu nu prea are viitor.

Mihai Botez

Sunteti cam singurul care mai poate face opozitie în Vaslui, dupã ce vitejii parlamentari de la PNL si PMP au început sã se sfâsie între ei pentru un loc în partidul lui Tãriceanu. Aveti sansa sã faceti istorie în acest judet ca om politic, însã pentru acest lucru trebuie sã vã puneti rucsacul în spate si sã purcedeti la treabã.

Ion Hadârcã

Acum, cã seful dvs. de cabinet si-a luat concediu, ar fi cazul sã-i analizati activitatea. În afarã de câteva traficuri de influentã pentru un vãr de-al sãu pe care-l vrea sef la Silvic, nu prea se poate lãuda cu mai nimic. Nici mãcar cheia de la sediul de partid nu a fost în stare sã o ia.

Ana Birchall

Ne place cã sunteti o mare diplomatã. Fireste, nu ati scãpat prilejul de a felicita poporul francez de ziua lui nationalã. Dar ati uitat cât de mult ne respectã pe noi românii acest mare popor. Cã din tigani, puturosi si milogi nu ne mai scot. Oricum, ce mai conteazã, poporul voteazã.

Gabriela Cretu

Am observat cã duceti o campanie virulentã împotriva celor de la NATO care ne înarmeazã. Si aici vã cam dãm dreptate. Putinii nostri bani, în loc sã-i investim în educatie, sãnãtate sau infrastructurã, îi bãgãm în rachete Patriot. Dar aveti grijã sã nu fiti acuzatã cã sunteti cu rusii.

Dumitru Buzatu

Suntem curiosi dacã odatã cu aparitia filmelor xxx ale episcopului Corneliu, veti mai tine pe perete diploma de vrednicie pe care ati primit-o în semn de pretuire de la acesta. Oricum, v-a costat o cãrutã de bani din bugetul judetului aceastã “înaltã” distinctie.

Eduard Popica

Urmeazã o sãptãmâna în care veti scãpa de paznicul dvs., Mircea Gologan. Acesta va trebuie sã plece la cursurile pe care Ministerul de Interne le organizeazã lângã Bucuresti. Bucurati-vã de aceste clipe de libertate, fiindcã vor urma altele în care veti fi flancat mai rãu ca la rugby.

Ciprian Trifan

Stim cã nu aveti atributiuni pe Directia Economicã a Consiliului Judetean, dar seful de aici nu prea stie ce înseamnã secretul de serviciu. Cam sifoneazã toate datele despre licitatii fostului sãu patron de la Romold. Nu e etic si nici profesional. Dar uite asa, Romoldul nu scapã nicio licitatie în judet, fie pe constructii sau pentru servicii de pazã.

Vasile Pavãl

Se apropie ”Hora din strãbuni”, un bun prilej pentru judetul nostru pentru a mai scoate capul în lume. Oricum, edilul din Bârlad va depãsi la originalitate. În contrapondere organizeazã în orasul rulmentilor, ”Festivalul casului”. Astfel gândeste acesta sã conserve vechile obiceiuri ale locului.

Dumitru Boros

Dupã ce l-ati pus pe Decusearã la spital si pe Bîca la piatã, suntem curiosi ce mai urmeazã. Fiindcã am vãzut ultima dvs. ispravã penalã din CL. Pãi e normal sã se scumpeascã biletul la transportul în comun, când pretul acestuia a fost principala conditie în caietul de sarcini când s-a licitat? Oare nu vorbim de un abuz împotriva interesului public?

Ioan Ciupilan

Suntem curiosi cât veti mai sta fãrã sã explodati în partid. În ultima vreme, ati acumulat o adevãratã tensiune împotriva lui Buzatu, care uitã deliberat de Husi si de nevoile acestuia. Pãna acum mai aveati trecere pe la Guvern si tensiunile se mai estompau, dar cu schimbãrile survenite ati rãmas orfan.