|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Ati venit sã faceti o baie de multime la “Hora din Strãbuni”. Ne-a plãcut tinuta dvs., usor femininã. Dar cel mai tare a fost faptul cã v-ati asortat pãlãria cu rama de la ochelari. Nu stim ce notã v-ar da Iulia Albu, dar noi v-am da un 8.

Aurel Cãciulã

Si sãptãmâna aceasta ati venit de la Parlament tot vineri. Nu stim ce sã mai credem… Când toti sunt plecati în vacantã, numai dvs. mergeti la serviciu. Cum ati ajuns în Husi v-a luat Jan de odihnit. V-a plasat delegatia de 100 de dansatori de la “Hora din Strãbuni” si nu stiti ce sã le faceti. Sfatul nostru : duceti-i la piscinã.

Adrian Solomon

În sfârsit ati reusit sã aveti soseaua de centurã, înaintea Husilor. E o realizare si trebuie sã recunoastem, desi nu ne convine, cã aveti si dvs. o contributie. Dacã tot sunteti lansat pe sosele de centurã, drumuri etc., poate vorbiti sã asfalteze si cei 300 de metri de la Crasna, uitati de vreme.

Daniel Olteanu

Bichinet vã curteazã de zor în PMP. Probabil a primit ordin. De când ati devenit singura voce care face opozitie PSD-ului în judet, unora le este fricã sã nu acumulati mai mult capital politic. Cât sunteti sub cãpãstru, în PNL, nu reprezentati o asa mare amenintare. Transferul la ALDE îi sperie.

Ion Hadârcã

Ati lãsat Congresul Academiei Americane de la Sinaia ca sã veniti la “Hora din Strãbuni”. Ca sã nu supãrati pe nimeni, ati stat acolo o zi si astãzi ati sosit la Vaslui. Nu-l puteati refuza pe Buzatu si, apoi, aici aveti si ce vedea. Consilierul dvs. vã asteaptã la intrarea în oras, cu pâine si sare.

Mihai Botez

Ca sã le arãtati cã sunteti cu societatea civilã ati declinat invitatia lui Buzatu la “Hora din Strãbuni” si ati acceptat sã fiti prezent la Open Camp. Chiar sunteti cool. Generatia tânãrã o sã aprecieze gestul dvs. Open Camp este oaza de libertate într-un peisaj dominat de dictatura pensionarilor.

Dumitru Buzatu

Înainte de tabãra de asistentã socialã ati luat prânzul cu directorul de la Protectia Copilului, Ionel Armeanu, la crâsma fostului politist Cãtãlin Pais. Suntem curiosi sã aflãm ce-ati discutat acolo, fiindcã dialogul pãrea foarte aplicat. O altã curiozitate o reprezintã si locatia. De ce ati ales sã mâncati acolo? O fi mai ieftin?

Eduard Popica

Ati plecat în concediu de miercuri. Ati vrut cu orice pret sã fiti prezent si la deschiderea festivalului “Hora din Strãbuni”. La mare nu veti fi linistit. Mai ales cã este cod rosu de caniculã si apoi urmeazã vijeliile. N-ati fi plecat, dar concediul era planificat cu mult timp înainte.

Mircea Gologan

Nu stim ce-ati fãcut si pe cine ati supãrat în PSD, dar se pare cã nu mai sunteti în gratii. Multi necuvântori din partid se grãbesc deja sã vã cânte prohodul, însã dvs. stiti cã ultimul cuvânt îl are Miticã Buzatu. Acesta nu este în asentiment încã cu cei care v-au creat un curent nefavorabil în PSD.

Vasile Pavãl

Politistii de la IPJ sunt foc si parã cã politistii locali care sunt în subordinea Primãriei au salarii foarte mari. Sunt unii care au chiar si 6.000 de lei. Scandalul e încã în stare latentã si va izbucni în curând. Cicã unul dintre salariile cele mai mari de la Politia Localã le are cumnata fostului sef, Laurentiu Turbatu.

Dumitru Boros

Ati fãcut niste salarii în Primãrie dupã cum v-a tunat. Cei care duc greul au fost uitati, iar gasca dvs. de curând instalatã în functii cãldute a fost îndestulatã. Nici salariul dvs. nu e unul mititel. Toatã lumea se întreabã de unde o sã plãtiti, fãrã sã stie cã în mare secret pregãtiti mãrirea taxelor si impozitelor locale.

Ioan Ciupilan

Celor 100 de dansatori care vã vin la Husi, de la festivalul «Hora din Strãbuni », le-ati fãcut un program interesant. Dupã ce vor degusta vinurile din crama Liceului Agricol îi veti duce la Episcopia Husilor. Sã nu vi-i fure episcopul. Nu stim dacã ati aflat, dar s-a întors acasã.