|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Doina Silistru: I-ati tras o limbã lui Daea de a tresãrit omul cât era el de ministru. Este obisnuit cu osanale, dar nu ca cele spuse de dvs. Noi vã stiam o persoanã mai verticalã, însã educatia comunistã a lãsat amprente adânci.

Adrian Solomon: La Bãcesti ati vãzut cum v-a arãta judetul nostru în viitor. La inaugurarea scolii ati fost întâmpinati cu pâine si sare de doi copii frumosi îmbrãcati în costume nationale. Tot în costume, dar traditionale, erau si doi purandei care zâmbeau strengãreste si se uitau atent la buzunarul dvs. Cam asa va fi de acum înainte.

Daniel Olteanu: Cu cât stati mai mult în PNL cu atât vã va fi mai greu sã treceti la ALDE. Braniste se întãreste în interiorul partidului. Deja l-a trimis pe Emil Dorin sã vândã mici la bâlci, în timp ce el ocupa un loc în fatã la întâlnirea cu Daea de la Expo-Zoo.

Gabriela Cretu: Aveti o viatã boemã la Bucuresti. Mergeti cu fetele la Festivalul ”George Enescu”, faceti poze cu apusuri, în timp ce judetul nostru se scufundã. Dar ce vã pasã dvs., atât timp cât îl aveti pe Miticã care vã face rost de mandate în Parlament. Poate la anul vã trimite la Bruxelles.

Irinel Stativa: Sunteti foarte activ în aceastã perioadã. Nu ratati niciun eveniment din comune. De asemenea, ati fost prezent la la întâlnirea cu Daea. Prost însã stati cu activitatea în Parlament, unde nu scoateti niciun sunet. Noi credem cã e de la emotii sau poate asa vi s-a spus.

Aurel Cãciulã: Acum cã ati revenit la Husi, am putut observa cã v-ati subtiat considerabil. Tineti vreo curã sau asa e moda la Bucuresti. Ne-a plãcut si tinuta dvs. Se cunoaste de la o postã cã sunteti om care s-a obisnuit cu capitala.

Dumitru Buzatu: Stim cã tineti cu orice pret ca spitalul judetean sã ajungã un brand si din acest motiv vã convine de minune cã spitalul din Bârlad se duce la vale. Mai mult, cum totul se întâmplã si sub administratie liberalã, nici nu decontati politic. Însã chiar ca Bârladul sã fie îngenunchiat.

Edi Popica: Ati avut o sãptãmâna încãrcatã, dar urmeazã una si mai solicitantã. Trebuie sã fiti prezent la tot felul de actiuni prin judet. Vã implicati mult si pozati peste tot. O sã vedeti cã aceste lucruri nu prea conteazã. Mai bine legati-vã numele de un proiect care sã rãmânã în memoria colectivã a Vasluiului.

Ciprian Trifan: Lumea spune cã sunteti un om bogat. Noi nu credem o iotã. Cicã ati fi vândut pe vremuri un teren pe la Moara Grecilor, care apartinea fermei Dumbrava, si v-ati fãcut om. Noi credem cã doar ati fost intermediarul, fiindcã nu stim sã fi avut rude mosieri.

Vasile Pavãl: Bine ati revenit din concediu. Ati aterizat direct la bâlci, cel mai sinistru eveniment al orasului. Ne-a plãcut la maxim cã ati premiat-o pe Miss Vaca de Vaslui. Talanga aceea ati cumpãrat-o dvs. de pe unde ati fost sau au adus-o cei de la Directia Agricolã? Micii din bâlci nu vi-i recomandãm. Sã nu cumva sã nechezati.

Dumitru Boros:Nu prea vã întelegem. Ori se joacã Dobrovolschi cu dvs. cum vrea, ori sunteti pe mânã. Mai întâi vã amenintã, dvs. reactionati, ca mai apoi sã deveniti mielusel. La fiecare actiune de acest tip, mai faceti un demers mititel ca Dobrovolschi sã intre în posesia altei bucãti de teren de la spital.

Jan Ciupilan: Aveti curaj. V-ati luat la trântã cu Tighici si ati spus si tare cã vã doar în dos de el. Aici vã dãm dreptate. Acum cã ati asfaltat tot orasul, e inuman ca cei de la Gaz Est sã vinã si sã borteleascã tot. Omul v-a reclamat peste tot si probabil cã din acest motiv v-a enervat.