|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Ana Birchall

Acum cã v-au cãzut gradele de ministru de pe umeri ati devenit aceeasi Ana Birchall pe care o stiam noi. La deschiderea anului scolar de la Zorleni, ati stat numai lângã popã si, mieroasã, i-ati cerut sã vã miruiascã si sã vã sfinteascã, sã zicã poporul cã sunteti de-a lor.

Adrian Solomon

Politistii de la Rutierã din Vaslui v-au pus gând rãu. Cum vã prind în offsaid, cum vã ard. Tocmai ati luat o amendã când veneati la Vaslui cã ati depãsit viteza. Aveati cam 75 de km/h. Cicã sunt hotãrâti sã vã lase fãrã permis. Probabil i-ati cãlcat pe coadã.

Daniel Olteanu

Pe 1 septembrie toatã lumea se astepta sã vã dati demisia din PNL si sã vã alãturati grupului ALDE. Când v-au vãzut colegii în grupul PNL, le-a cãzut fata. Acum dacã tot n-ati plecat, n-o mai faceti. Mai bine vã faceti un partid liberal în judet si-i terorizati din interior pe Tãtaru si Boros.

Mihai Botez

E o dilemã la spital, si nu numai. Cu banii veniti de la dvs. nu stiu ce masinã de spãlat sã cumpere. Cã dintr-ai lui Curelaru s-au orientat pentru un Albalux. Apropo, dacã sunteti invitat la Media TV, sã nu vã duceti. Sã nu v-o furati precum colegul dvs. în studioul B1TV.

Aurel Cãciulã

Desi acum sunteti deputat, nu ati putut sta deoparte pe 11 septembrie când s-a deschis anul scolar. Ca un adevãrat “cadru” universitar ati tinut sã fiti alãturi de scoala româneascã, dar mai ales de “colegii” dvs. din Husi, urându-le succes. Apropo, stiti de ce se scrie copiii cu trei de “i”?

Ion Hadârcã

Discursul dvs. din Senat despre teroarea românilor din Ucraina ne-a uns la suflet. Vorbim la figurat, fiindcã a avut grijã seful dvs. de cabinet sã ne ”ungã” cu un borcan de miere ca sã ne sensibilizeze. Asa cã, pretuiti-l ! Si asa partidul dvs., în ultima perioadã, e calat pe vânzãri de mici.

Dumitru Buzatu

Ne-a plãcut la maxim discursul dvs. din ultima perioadã. Faza cã sunteti “Unic” în PSD, iar cã nici un tânãr nu se ridicã la valoarea dvs., transformându-vã în “Nemuritor” e maximã. Vedeti cã si Ceausescu, în 1989, se credea pe viatã presedinte, dupã ce a anuntat cã a dat datoria externã si cã în România o sã fie la liber salamul.

Eduard Popica

V-a fugit de sub nas, la pensie, seful de la Pasapoarte, desi dvs. ati spus în Prefecturã cã o sã mai stea un an. Vedeti dacã umblati pe la Brasov?! Oricum, nu cred pe nimeni cã ar mai vrea sã stea o secundã la Permise sau la Pasapoarte dacã îndeplineste conditiile de pensionare. Acolo e o adevãratã pedeapsã sã fii sef.

Ciprian Trifan

Dupã un an si douã luni de când sunteti vicepresedinte, ar cam fi cazul sã puneti piciorul în prag. Pãi, dacã ãia de la departamentul de Integrare Europeanã v-au uitat pe aeroport la Paris, nefiind în stare sã vã liciteze un bilet de avion, cum vreti sã absoarbã ei fonduri europene?

Vasile Pavãl

Tot tolerati situatia cu moldovenii de peste Prut care au devenit o populatie majoritarã acum în Vaslui si o sã vã treziti în curând cã pe la noi prin oras îsi au domiciliul cei mai mari teroristi de la ISIS. Dacã nu credeti scenariul, vi-l explicã Dacian si Raul de la Evidenta Populatiei.

Dumitru Boros

Ati promis cã eliberati Bârladul de mafia lui Titi, dar vedem cã ati instaurat dominatia Boros. Pãi, cum e posibil ca patronul de la hotelul Moldova sã împrejmuiascã domeniul public, blocând accesul pietonal în buricul târgului. Acum întelegem de ce vreti sã faceti pasaj. Ca sã mai frigã unul istet un gard si-n intersectia din fata Primãriei.

Ioan Ciupilan

Ati fost vedetã pe toate stirile în iesirea necontrolatã cu madam Popa. Nouã însã ne-a plãcut fiindcã stim un pic substratul. Pe vremea când lucra la bancã, spune lumea prin oras, ar fi umblat prin contul lui Alin Croitoru si de asta a plecat de acolo. Cât despre stuchitul la furcã pe care-l avea la sedintã, noi credem cã se datoreazã nu spiritului combativ, ci mai degrabã din cauza unei licori care se gãseste din belsug prin Husi.