|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Daniel Olteanu

Ati ajuns la capãtul rãbdãrii. Cineva din PNL v-a soptit cã nu veti primi niciodatã decizia cu privire la alegerile interne din organizatia Vaslui. Ar fi cazul sã o întindeti, acum când mai aveti ceva primari în spate. Nimeni nu vã poate reprosa cã spãlati putina, mai ales dupã episodul de la Banca.

Adrian Solomon

Comisia pe care o conduceti mai are un pic si o sã dea pensii speciale si la câini. În ritmul acesta toatã populatia activã a tãrii o sã lucreze pentru fostii securisti, militieni si militari, basca noii burghezi ai neamului, parlamentarii.

Mihai Botez

În curând nu o sã mai fiti singurul parlamentar cu trei cabinete parlamentare. Daniel Olteanu v-a furat modelul si vrea sã-si deschidã cabinete la Husi si la Vaslui. Suntem curiosi sã vedem dacã o sã-si doneze si leafa pentru masina de spãlat de la spital.

Gabriela Cretu

Nu ne vine sã credem. Ati persiflat-o pe primãrita Gabi Firea, o feministã convinsã, care a speriat Bucurestiul cu uraganul închipuit. S-ar putea sã aveti probleme în partid. Gluma cu uraganul pe care l-ati pierdut, fiindcã ati uitat sã deschideti fereastra, a fost bunã.

Aurel Cãciulã

În sfârsit s-a împlinit vorba cântecului cu “mi-a luat cãciula vântul”. Noi spunem cã v-ati fi pierdut capul dacã în Bucuresti ar fi fost uragan. Noroc cu furtuna cã ati reusit si dvs. sã vã retrageti la hotel cu broasca. Doar nu era s-o lãsati în stradã s-o trãsneascã fulgerul.

Irinel Stativã

Colegii mai tineri din PSD cred cã la dvs. se referea Buzatu când a spus cã nici un tânãr nu e capabil sã îi ia locul si de aceasta o sã mai candideze încã o datã la presedintia partidului si la cea a judetului. Analizând mai atent, cred cã au dreptate. Dvs. sunteti tânãrul în care s-a investit cel mai mult si din urmã nu se vede nimic.

Dumitru Buzatu

Sunteti stresat rãu si ati decis sã mai plecati zece zile în concediu. Probabil vã duceti la Ruginoasa sã culegeti via si porumbul. Aveti grijã sã nu rãmâneti prin garã pe la Iasi, precum a pãtit vicepresedintele dvs. la Paris. Cã o sã rãmâneti fãrã portofel.

Eduard Popica

Curat ghinion ati avut în timpul furtunilor care au mãturat România. La Vaslui, au fost doar o ploaie de varã si câteva fulgere si au murit doi oameni trãsniti, iar unde au fost adevãrate vijelii nu a murit nimeni. Bine cã nu au fost intemperii, ne-au ajuns cele din primãvarã.

Ciprian Trifan

Ne-a plãcut la maxim faza cã v-ati luat un pisoi englezesc cu banii luati de la francezi, dupã ce ati rãmas amanet pe aeroport. Asta da rãzbunare. Sã nu uitati sã-i luati unul si lui Chircu. Poate numai asa nu o sã vã mai uite prin aeroporturi.

Vasile Pavãl

Sunteti negru de nervi cã prefectul v-a întors o hotãrâre de CL, cea care vizeazã Transurbul. V-a enervat cã acesta a luat decizia la îndemnul consilierilor PNL. Pãi dacã a ajuns alde Arcãleanu sã dicteze în Prefecturã e grav. O fi având omul pile si vrea sã vã arate pisica.

Dumitru Boros

Ati condus cu mare îndemânare vizita delegatiei din Cahul. Nu prea ati avut ce le arãta în Bârlad. I-ati dus la Muzeu si la Bibliotecã. Sãracii moldoveni credeau cã vin la ruda bogatã sã-si umple desagii cu proiecte transfrontaliere bãnoase si când colo dvs. o ardeati pe culturã.

Ioan Buta

Acum cã ati ajuns incompatibil, se poate spune cã ati ajuns în rând cu lumea bunã din PSD. Vã mai trebuie o condamnare si chiar puteti sã vã trageti de bârnet cu Dragnea. Ne place cã ne dati replica la comentarii si pe Facebook. Pentru noi conteazã.