|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Adrian Solomon

Ati fost în pelerinaj la Sucevita, la o întâlnire cu sefii cei mari din PSD. I-ati tinut loc lui Buzatu, împuscat în aripã de o duduie tânãrã cu ochelari pe care vinerea trecutã o plimba prin mall la Iasi. Cicã întâlnirea ar fi fost initial programatã la Husi, dar când Dragnea a aflat cã patriarhul l-a alungat pe Corneliu din oras, a decis mutarea în Nordul Moldovei.

Aurel Cãciulã

Nu vã place sã mâncati la cantina de la Camera Deputatilor, unde meniul zilei costã 12 lei, ci preferati sã mergeti la restaurantul de la Senat, unde preturile sunt mai mari. Ce-i drept ne-am nimerit si noi pe acolo si tot la bogati am mâncat. Puteati sã ne faceti cinste cu o apã mãcar. Ar fi mers si-o bere, dar nu mai comentãm.

Daniel Olteanu

Dupã ce v-au respins toate contestatiile, brusc, colegii din conducerea centralã a partidului au început sã vã facã curte. Dupã ce v-au tras-o cu dreptatea în mânã, acum vor sã le spuneti multumesc dupã ce v-au înjunghiat pe la spate. Culmea e cã l-au pus si pe Tãtaru sã vã sune si sã vã cearã un armistitiu.

Cretu Gabriela

Dupã o lungã perioadã de timp, ati decis sã iesiti în public. Ati programat o întâlnire cu presa, de Ziua Pensionarilor. Vreti cumva sã faceti marele anunt? Cum cã vã dati demisia si iesiti la pensie? S-ar bucura Marele Alb, primarul de la Coroiesti. Trage si dânsul nãdejde cã ori dvs, ori Doina Silistru vã veti pensiona si o sã fie si el senator mãcar o lunã.

Mihai Botez

Urmãriti cu mare interes evolutia situatiei de la spital. Ati chiuit de bucurie când primarul a fãcut primul pas pentru internalizarea serviciilor. Noi apreciem cã sunteti aproape de bârlãdeni si de spital, iar gestul dvs. de a dona niste bani la spital a venit la fix. Vedeti sã nu vã ia Dobrovolschi la ochi.

Ion Hadârcã

Ati provocat o adevãratã furtunã cu declaratia dvs. împotriva statului ucrainian care a interzis limba românã în scoli. În final, ucrainienii au revenit asupra deciziei si astfel dvs. ati înregistrat o victorie politicã uriasã. Exemplul dvs. ar trebui urmat si de alti politicieni locali. Proiecte de interes ar fi. De exemplu, autostrada Bucuresti-Albita, pe care smecherii de la Iasi vor s-o mute prin Bacãu, la Iasi.

Dumitru Buzatu

Ati anuntat poporul din PSD cã plecati la o clinicã de recuperare ca sã vã regleze ceasul. Se pare cã ati avut parte la începutul concediului de o reglare mai finã. Ati fost vãzut de spionii nostri, la mall, la Iasi, cu o tânãrã cu ochelari care se purta foarte atent cu dvs. Probabil cã stia cã sunteti cardiac.

Eduard Popica

Ce administratie, ce politicã, adevãratele dvs. încercãri sunt acasã, unde bebe Victor vã dã mari bãtãi de cap. Spune lumea cã ati oprit masina la o gogoserie, sã-i cumpãrati de acolo ceva copilului, iar nãstrusnicul s-a desfãcut de pe scãunelul din spate, a venit pe scaunul din fatã si v-a blocat usile. Ati parlamentat cu el vreo zece minute ca sã vi le deblocheze.

Mircea Gologan

Dacã tot ati ridicat mingea la fileu liberalilor lui Arcãleanu trimitând înapoi hotãrârea de CL privind compensatiile la Transurb, ar fi fost frumos sã veniti în plenul CL si sã le explicati pesedistilor, adicã ãlora care vã sustin la Prefecturã, de ce ati luat decizia? Fiindcã Arcãleanu o fãcea pe niznaiul si ameninta cu DNA-ul, fãrã sã spunã cã de fapt dvs. nu ati dat vizã de legalitate, pe un motiv de procedurã, nu pentru vreo ilegalitate.

Vasile Pavãl

Ati plecat în concediu si liberalii s-au urcat pe casã. Au fãcut un tãrãboi în CL si au trecut hotãrârile exact cum au vrut ei. Culmea e cã patru consilieri au întors pe cei 16 ai dvs. E de râsul curcilor. Viceprimarii cei doi si presedintele de sedintã erau KO. Apoi, dacã a ajuns marele luzãr Alcãleanu sã conducã sedintele, e jale mare!

Dumitru Boros

Bârlãdenii nu-s prosti deloc. S-au prins ce-i cu festivalurile pe care dvs. le dati spre organizare unor firme fantomã cu un angajat. Se pare cã cei pe care i-ati adus i-au cam jecmãnit pe participanti. Nu întelegem de ce ati mai dat subventii de la Primãrie acestor firme, dacã ati concesionat aceste manifestãri. Cum adicã vine chestia ca dvs. sã le plãtiti lumina, apa si publicitatea, iar ei nu întorc nimic în bugetul local. Asta miroase a spagã.

Ioan Ciupilan

Le-ati tras-o din nou la liberali si se pare cã a început sã le placã. De dragul de a fi Gicã Contra, gasca consilierei isterice contestã orice. Asa au fãcut si în cazul concertului lui Smiley. Se pare cã liberalii au mare încredere într-o duduie care are un trecut cam dubios, cu tot felul de nereguli fãcute pe vremea când lucra la bancã.