|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

De când credeti cã politicile fiscale ale PSD tureazã la maxim economia româneascã, vã afisati si la întâlnirile cu oamenii de afaceri. Mã mir cã ati scãpat nescãrmãnatã de la Topul Firmelor, dupã ce i-ati înnebunit pe oamenii de afaceri cu TVA split sau cu trecerea obligatiilor fiscale salariale de la angajator la angajat, în timp ce dvs. v-ati fãcut salarii de sute de milioane.

Aurel Cãciulã

Se plâng husenii cã, de când ati devenit parlamentar, ati scumpit produsele de la magazinul dvs. de obiecte sanitare cam cu 15%, desi concurenta nu a schimbat nimic. Trebuie sã înteleagã si ei cã viata în Bucuresti e scumpã, iar dacã tot v-au votat sã suporte si preturile mai mari.

Adrian Solomon

Niste trepãdusi de la Ziarul de Iasi au venit în Parlament sã punã întrebãri încuietoare alesilor neamului. Cicã ar fi întrebat ce fel de republicã este România. Dvs. ati fost genial. Le-ati rãspuns cã e aia care este acum. Totusi, ca profesor de istorie ar fi trebuit sã stiti, mai ales cã nu ati fost un repetent în facultate, ci chiar un student strãlucit.

Mihai Botez

Timid, începeti sã vã faceti simtitã prezenta la evenimentele mondene din judet. Parcã si gusa v-a crescut un pic. Pãcat cã nu mai pozati în bãiatul cu rucsacul în spate. Poporul asã vã stie si asa i-ati cãpãtat încrederea. Asa cã lasati-i pe ei cu ale lor si reveniti în mijlocul oamenilor.

Daniel Olteanu

Ati rãmas cam singurul parlamentar care face Opozitie si electoratul percepe asta. Colegului dvs. de la USR, Mihai Botez, i-a început sã-i placã puterea si este mai mereu vãzut în anturajul baronilor care stãpânesc judetul. Folositi acest culoar si nu-i dezamãgiti pe cei multi care asteaptã un Luceafãr sã-i izbãveascã.

Ion Hadârcã

Ati venit în judet sã vedeti cu ochii dvs. cam câte parale face partidul dvs. Alegerile de la Osesti vin mãnusã pentru acest lucru si este un test numai bine venit. Pânã acum candidatul dvs. i-a iritat cât de mult a putut pe cei din aliantã, de la PSD. O sã vedeti cã dupã alegeri o sã vã cearã sã-l scoateti din functia de consilier pe care o ocupã.

Dumitru Buzatu

Ati tratat alegerile de la Osesti de sus, ca si cum le-ati câstiga fãrã emotii. E posibil sã fie asa, mai ales cã nu ne-am implicat. Din mai multe motive, dar poate cel mai esential este faptul cã nu am vrut sã intervenim între cei doi grei care se dueleazã de pe pozitiile de stategi. E vorba de Ramona Mocanu de la dvs. si Marius Arcãleanu de la PNL.

Eduard Popica

Ati fãcut ce ati fãcut si ati dat ordinul de demitere al primarului de la Osesti mai devreme decât v-a spus Buzatu. Adicã miercuri, în loc de vineri. Numai cã degeaba ati fãcut acest demers, fiindcã Posta Militarã tot luni o sã-l ducã la Osesti si, dupã cum stiti, documentul intrã în vigoare de când este înregistrat la Primãrie.

Ciprian Trifan

De la o vreme ati lãsat-o mai moale cu disidenta în partid si la CJ. A început sã vã placã viata de huzur, iar gândurile care vã animau în trecut si care vã împingeau sã faceti o revolutie în judet s-au mai estompat. Mergeti ca un cãtel din urma lui Buzatu si râdeti când vã face semn.

Vasile Pavãl

Ati început sã mergeti la salã. V-ati speriat dupã ce analizele v-au iesit prost. Glicemia urcase la 300 si organismul o luase razna. Într-adevãr sportul e sfânt. Mai ales pentru dvs. care aveti si probleme cu inima. Ne place când vã vedem la salã cu Buzatu, trãgând de fiare.

Dumitru Bouros

Faceti ce faceti si în cele din urmã vã iese cum ati vrut. Bubulus va veni cu patinoarul la Bârlad în ciuda opozitiei PSD. Ce-i drept, vor plãti o chirie, dar modicã. 1.800 de lei pe lunã pentru ei este o bagatelã. Noi de abia asteptãm sã ajungã patinoarul sã vedem cum aratã patinele Feraru, pardon Ferrari, cu care Bubulus s-a lãudat.

Ioan Ciupilan

Le-ati dat o lectie liberalilor în CL, mai ales lui Bobârnat, de si-a înghitit limba. Oricum, omul o luase razna si tot insista ca un om care si-a fãcut acoperis si sarpantã la bloc sã plãteascã nu stiu ce sume doar de dragul PNL care e un fel de Gicã Contra. Replica dvs. cu sarpanta de la cantinã l-a fãcut pe Bobârnat atât de mititel încât nu a mai piuit pânã la finalul sedintei.