|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Adrian Solomon

Angajatii de la Protectia Copilului ar trebui sã vã punã pomelnice la mãnãstire. Dacã nu erati sef la Comisia de Muncã din Parlament si dacã ministreasa Olguta nu ar fi avut nevoie de dvs., cu sigurantã premierul nu ar fi dat acordul pentru a plãti lefurile restante de la Vaslui din fondul de urgentã al Guvernului.

Daniel Olteanu

Încet, încet, liberalii încep sã vã dea dreptate. Nelu Tãtaru nu este un unificator al liberalor, ci un om politic care pune mai presus frustrãrile personale, decât interesul politic. Decapitãrile pe care a început sã le facã în partid au la bazã un interes personal. De exemplu, e supãrat pe consilierii de la Arsura cã i-au reziliat un contract la farmacie.

Irinel Stativã

S-a întâmplat minunea. Ati început sã cuvântati în Parlament, taman când Bichinet v-a fãcut necuvântãtor de la tribuna Parlamentului. Ati citit un raport, dupã ce Solomon v-a fãcut raportor pe un set de legi care intrã în dezbatere. Asã cã, multumiti-i! Veti bifa la luãri de cuvânt! Din câte am înteles, Solomon o sã vã mai trimitã sã cititi rapoarte în plen.

Doina Silistru

Ne-a plãcut treaba cu crearea unor centre de colectat lânã, însã având în vedere istoricul dvs., nu credem cã chiar sunteti mânatã în acest demers de constiintã, ci trebuie sã aveti dvs. vreun interes din aceastã afacere. Sã ne amintim si cu interventia dvs. pentru cadastristi sau cu mierea de albine pentru elevi.

Gabriela Cretu

Si dvs. ati fost afectatã de disparitia lui Marx, cãtelul familiei. Noroc cã au publicat colegii nostri de la ziar anuntul, cã altfel nu l-ati mai fi gãsit niciodatã. Ati pus si dvs., si Tudorel anuntul pe Facebook, dar fãrã folos. De asta mai sunt bune câteodatã ziarele care au audientã.

Ion Hadârcã

Urecheati-vã colegii din bordul partidului de la Vaslui. Nu numai pentru cã s-au fãcut de râs la Osesti, ci pentru faptul cã au permis candidatului dvs. sã se vândã liberalilor. Si stiti pe ce pret? Pe o promisiune cã dacã liberalii câstigã, Primãria îl vor pune viceprimar. Acum umblã pe la acestia sã-l punã presedinte la Osesti, la liberali.

Dumitru Buzatu

Ne-a plãcut vrãjeala cu greva spontanã de la Protectia Copilului si cum ati descins dvs. ca salvator pe un cal alb în mijlocul protestantilor. Pãi dacã nu v-ar fi spus Solomon cã se dau banii miercuri dupã sedinta de Guvern din fondul de rezervã, v-ati mai fi dus acolo? Ce am râde sã nu dea nici acum Tudose drumul la bani.

Eduard Popica

Greu tare cu Osestiul. Nici acum nu au sãracii de acolo primar si salariatii din Primãrie nu-si pot ridica salariile. Dacã nu v-ati fi pripit sã emiteti ordinul la presiunea liberalilor, astãzi nu ar fi fost probleme acolo. S-au terminat si alegerile, au mai trecut si sapte zile si nici acum judecãtorii nu l-au validat pe primar. Ar trebui sã interveniti.

Ciprian Trifan

Urmãriti cu mare atentie situatia de la Protectia Copilului, mai ales cã aveti si un gând ascuns. V-ati lãsa de meseria de vicepresedinte pentru cea de director acolo, mai ales cã Armeanu nu ar mai vrea sã vinã înapoi dupã ce îsi terminã concediile medicale. Sã nu ne întrebati de unde stim, cã nu spunem.

Vasile Pavãl

Ne ferim sã vã mai criticãm sã nu cumva sã vã luãm bronzul cãpãtat de la lumina reflectoarelor de la Ateneul Român. Cã nu-i de colo sã primesti un premiu de excelentã. O sã vedem noi în final cât o sã ne coste aceastã distinctie. Parcã vedem cã nu o sã mai putem intra în oras cu masinile si o sã trebuiascã sã le parcãm în Zona Industrialã si apoi sã mergem cu troleul în oras.

Dumitru Boros

Dacã tot ati decis pe cine sã puneti purtãtor de vorbe la Primãrie, vã rugãm sã nu uitati sã treceti în fisa postului si obligatia de a bea bere si vin în timpul programului. Mai mult, puteti stabili bonusurile salariale în functie de numãrul de dopuri.

Ioan Ciupilan

Am auzit cã sunteti spaima porcilor mistreti din Vaslui. Nu mai au curajul vânãtorii din Vaslui sã vã mai invite la o partidã de vãnãtoare,cã radeti toate trofeele. Noi credem cã e numai folclor si cã plãtiti mult pentru a vi se face reclamã. Cel mai bun vânãtor al judetului este Tighici!