|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Doina Silistru

De când v-ati mutat la vilã, activitatea dvs. politicã s-a diminuat considerabil. Chiar dacã pozati cã sunteti foarte ocupatã, realitatea e pe dos. Viata de boier de la vilã v-a lenevit considerabil. Avea dreptate Ceausescu când muta tot poporul, în turn, adicã la bloc.

Adrian Solomon

Sunteti pasionat de Revolutia Bolsevicã si alocati foarte mult timp acestor studii, în timp ce în Bârlad, primarul Boros a pornit rãscoala fiscalã. Tipã cât îl tin rãrunchii cã Bârladul va pierde miliarde prin diminuarea impozitului pe salarii si vã aratã pe dvs. cu degetul fiind unul dintre “desteptii” care sustin acest “genocid”.

Daniel Olteanu

Colegii dvs. din PNL au pornit jihadul, iar tinta finalã sunteti dvs. Epurãrile de la Osesti, Husi, Arsura, Bârlad sunt doar începutul, iar acum sunt vânati oamenii care nu le cântã în strunã si care în viziunea lor sunt ai dvs. Asteptati-vã, asadar, sã fiti exclus din partid. Cel putin asta îsi doreste gasca Tãtaru-Arcãleanu.

Aurel Cãciulã

Desi nu activati în Comisia de Muncã a Camerei Deputatilor, mai mereu sunteti vãzut în sedintele de lucru ale acesteia si nimeni nu întelege de ce. Misterul s-a lãmurit. Dvs. sunteti chemat de Solomon sã o înlocuiti pe Olguta Vasilescu atunci când aceasta lipseste, ca nu cumva sã fie stricatã aritmetica votului. Regulamentul o permite.

Irinel Stativã

Dupã ce ati început sã cuvântati în Parlament gratie lui Solomon care v-a numit raportor pe anumite legi, la Vaslui vi s-a deschis o oportunitate. Si anume, sã preluati functia de director la Protectia Copilului dupã ce Armeanu se va pensiona. Ar fi mai bine înainte de a lua decizia sã vorbiti cu Solomon. Olguta Vasilescu vrea sã desfiinteze Protectiile Copilului din tarã.

Mihai Botez

Partidul dvs. e în frãmântãri, iar la Vaslui acesta practic nici nu existã. Ne asteptam ca odatã cu deschiderea cabinetelor în judet sã fiti mai activ, iar poporul sã se îmbulzeascã sã se înscrie în partid. Dar suspect ati intrat într-o stare de hibernare.

Dumitru Buzatu

Ati plecat la Herculane la sedintã cu Dragnea, lãsându-i pe salariatii de la Protectia Copilului cu ochii în soare. Le-ati promis cã sãptãmâna aceasta vin banii si unii prosti de la CJ stãteau cu ochii în Monitorul Oficial, poate, poate se publicã ceva la rectificare. Mai degrabã le spuneti clar cã mai dureazã. Acum le-ati promis cã o sã vinã sãptãmâna viitoare. Sã vedem!

Eduard Popica

Iarna aceasta va fi o provocare pentru dvs. Deszãpezirea o sã vã dea bãtãi de cap, iar dusmanii de abia asteaptã sã vadã cum veti reactiona când cei de la firma socrului dvs. se împotmolesc. Putini stiu cã firmele care au câstigat contractele pentru deszãpezire nu fac altceva decât ceea ce le cer cei de la Drumuri Nationale. De fapt, ei doar pun la dispozitie utilajele.

Ciprian Trifan

Buzatu a fugit si v-a lãsat pe dvs. sã gestionati tensiunile de la Protectia Copilului unde gradul de iritabilitate creste pe zi ce trece. Si Armeanu a spãlat putina, dar cel putin acesta lipseste motivat. Problemele de sãnãtate nu-i permit sã vinã la lucru. Dvs. le-ati spus oamenilor cã miercuri se va da Hotãrârea de Guvern cu rectificarea pentru Vaslui, dar n-ati specificat data.

Vasile Pavãl

E nebunie. Toti primarii de oras din judet vã gelozesc cã veti aloca cel mai mare buget pentru iluminatul orasului de sãrbãtori. Unii spun de 1 milion de lei, dvs. confirmati doar 500 de mii. Boros se plânge cã are doar 100.000 de lei si spune cã e discriminare, iar primarul de la Husi face spume cã bugetul sãu nu-i permite decât 60.000 de lei. Totusi, ei uitã cã … lumina vine de la Vaslui.

Dumitru Boros

V-ati pus tare pe treabã. Toti bãnutii din buget îi cheltuiti cu firme numai din afara orasului. Parcã o faceti în dusmãnie. Festivalurile le-ati concesionat unui smecheras din Bucuresti, patinoarul l-ati cedat celor din Galati, marcajele rutiere unei firme din Oradea si pânã si amãrâtele de indicatoare cu numele strãzilor le-ati dat unei firme din Cluj, de parcã la Bârlad nimeni nu s-ar pricepe sã facã aceste lucrãri.

Ioan Ciupilan

Ati sesizat o escaladare a violentei în limbaj a celor din PNL si nu vã explicati motivul. E adevãrat cã Tãtaru a dat ordin general de atac, dar parcã altceva îi mânã pe acestia în luptã. Oare nu o fi o întelegere transpartinicã între Buzatu si pesedistii din PNL pentru a reveni la strategia initialã? Adicã sã cedeze voluntar Husul PNL-ului, ca sã creeze asa-zisul pol liberal al judetului aici, la schimb cu Bârladul?