|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Ne bucurãm cã vã simtiti din nou profesoarã, cu leafã de senator. Noi, potlogarii de rând, nu prea întelegem acest joc de cuvinte de care uzati în minunatele dvs. prelegeri de pe Facebook, însã stim cu sigurantã un lucru. Cam ardeti degeaba gazul pe banii poporului.

Doina Silistru

Nu ati ajuns în acest sfârsit de sãptãmânã acasã. Treburile la pachetul de legi pe agriculturã vã tin la Bucuresti. Asa cã sotul a dat fuga la dvs. cu oala de mâncare, fiindcã se stie cã de când ati luat calea Parlamentului, acesta a devenit un bucãtar foarte iscusit.

Ioan Hadârcã

Se apropie începerea centanarului Marii Uniri, iar dvs., ca si cetãtean român cu domiciliu la Todiresti, aveti îndatoriri si responsabilitãti mari, atât fatã de R. Moldova, dar si de România. Suntem curiosi în ce mod veti marca centenarul în Todiresti, locul care v-a adoptat si v-a împins în Parlament.

Adrian Solomon

În ultima perioadã cochetati cu rotarienii, masonii sau alte entitãti specifice unei anumite categorii de oameni reuniti în asa-zisa lume bunã. Noi stim cã faceti parte dintr-o lojã masonicã mai de rang înalt, însã nu prea întelegem de ce vã place sã pozati ca începãtor “în muncile astea”?

Daniel Olteanu

În timpul motiunii le-ati dat emotii liberalilor. V-ati asezat în fata urnei unde se vota si ati vorbit minute bune cu Ana Birchall si mai apoi cu deputatul Bejenaru, tot de la PSD. Unii credeau cã v-au convins, însã nu a fost cazul. Ati votat cum trebuia motiunea.

Irinel Stativã

Vã merge bine cu Solomon pe post de tãtic. Nu numai cã ati devenit cuvântãtor în Parlament, dar acum chiar sunteti coautor la legea pensionãrii anticipate. Ne întrebãm, dacã o tineti tot asa, unde o sã vã opriti? Sperãm sã nu ajungeti ca Bichinet care de o vreme parcã prea si-a dat drumul …la discursuri.

Dumitru Buzatu

Din raportul primit de la Curtea de Conturi se vede clar cã dvs. stiati de neregulile de la Protectia Copilului încã din luna mai a acestui an. Gurile rele spun cã în calitate de finantator ati fost chiar si la conciliere cu cei din conducerea institutiei. De ce oare nu ati reactionat pânã acum, mai ales cã cei de acolo drept multumire si-au mãrit salariile.

Eduard Popica

Puteati sã invitati si presa în birou în momentul  în care prietenul dvs., viceprimarul Vasluiului, a adus un sprit în calitate de proaspãt tãtic. Ne-am fi bucurat si noi alãturi de dvs., însã ati preferat s-o faceti mai intim cu deputatul Solomon si vicepresedintele CJ, Ciprian Trifan. Pe Mircea nu-l mai putem la socotealã cã e tot timpul nelipsit din birou.

Ciprian Trifan

Ati avut o sãptãmânã grea. Cei de la Protectia Copilului urlau dupã bani, pe colegul dvs. Buzatu îl cam durea la bascheti, iar de la Bucuresti vestile erau contradictorii. Într-un final totul s-a rezolvat, dar buba tot nu s-a detensionat. Protectia Copilului va rãmâne tot un butoi cu pulbere! Din ianuarie iar nu vor mai fi bani.

Vasile Pavãl

V-ati luat o sãptãmânã de odihnã dupã înfruntarea cu liberalii lui Arcãleanu din CL. Chiar dacã nu se vede, frictiunile pe care le aveti cu acestia lasã urme adânci. Sã vedeti când o întreba Arcãleanu de raportul Curtii de Conturi ce emotii o sã aveti!

Dumitru Boros

Acum cã v-ati tras sef de politie localã cu dosar penal, sã vedeti ce-o sã vã frece opozitia, ca pe Dragnea. Acum, noi nu spunem cã Chelaru ar fi de teapa sefului PSD, însã formal situatiile se aseamãnã teribil. Vedeti cã sunt niste suspiciuni cu privire la organizarea corectã a concursului de la Politia Localã.

Ioan Ciupilan

Liberalii iar v-au sãrit la gât. De data aceasta total neinspirat. Treaba cu rectificarea de la spital e în regulã, însã Tãtaru nu o vede în acelasi fel. Încã nu i-a trecut supãrarea cã nu a fost invitat sã-si punã om la sefia spitalului si aruncã cu venin. Din pãcate degeaba, fiindcã jeturile sale nu ating în punctele slabe ale administratiei dvs.