|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Daniel Olteanu

Grupul nemultumitilor din PNL se îngroasã si deja încep sã se regrupeze într-un curent anti-Tãtaru. De curând, poate cel mai mare fan al lui Tãtaru, Dan Cain, s-a declarat, la rându-i, un disident. Vã dãm un sfat! Nu încercati sã îi capacitati, deoarece încã nu sunt convinsi cã puteti fi un lider.

Adrian Solomon

Sã stiti cã zicerile dvs. despre mitingurile lui Dragnea nu au rãmas fãrã ecou în partid. De exemplu, Buzatu a fost sunat de seful cel mare si a cam fost urecheat . Dar, pe dvs., vã lasã rece aceste chestiuni si, în semn de protest, v-ati mai tras o delegatie în afara tãrii.

Cretu Gabriela

Acum, la sfârsit de an, ati tinut sã fiti prezentã la sedinta cu primarii PSD. Cam toti au rãmas uimiti cã ati venit, fiindcã, de obicei, nu prea serviti astfel de sedinte. Curios e cã atunci când dvs. sunteti în mijlocul pesedistilor si Croitoru, liderul de sindicat vopsit în culorile PSD, are inspiratie. Cã uite asa a scos porumbelul cu locurile de muncã pentru strãini.

Doina Silistru

Ati plecat la relaxare. V-ati dus la o sedintã a femeilor din PSD. Toate amazoanele si-au dat întâlnire într-un loc special si dvs. Nu aveati cum sã ratati o astfel de ocazie. Oricum, dacã veneati la Vaslui, iarãsi dãdeati de figura acrã a Ramonei, care încã mai sperã sã iasã deputat.

Irinel Stativã

Cum seful dvs., Solomon, a plecat în strãinãtate, v-a dat mandat sã-l reprezentati la sedinta cu primarii PSD. Se pare cã nu i-ati predat bine sindicalistului Croitoru lectia lui Solomon, cã acesta nu a explicat de ce guvernantii preferã sã dea românilor care se întorc acasã salariul minim pe economie, iar strãinilor care vin în tarã, salariul mediu.

Mihai Botez

Sperãm sã nu vã vedem si pe dvs. cu telefonul prin Parlament, fãcând streaming. Nu de alta, cã dacã încercati faza pe care colega dvs. i-a fãcut-o senatorului Serban, cu cineva de la Vaslui, cum ar fi de exemplu Solomon, sigur luati bãtaie. Poate cu Cãciulã ati avea un pic de succes. Omul e educat, are chiar si doctoratul luat

Dumitru Buzatu

Lucrurile se complicã la Protectia Copilului. Salariatii de acolo au început sã scrie la DNA, ba unii fac chiar si scrisori deschise. Pe noi ne bucurã tare chestia asta, cã asa mai aflãm si noi dedesubturi din institutie. Stiti cauza escaladãrii acestor tensiuni? Multi se tem de disponibilizãri si sperã cã acestea, când se vor face, sã nu vã mai prindã pe dvs. sau pe Armeanu, la butoane.

Eduard Popica

Ati vrut sã mergeti sã donati sânge pentru politistul cãzut la datorie si care acum se aflã în comã pe un pat de spital. Dacã încã nu ati ajuns, puteti sã o faceti cu pãdurarii de la Directia Silvicã, miercuri. Apropo, ce veti face cu bonul de alimente pe care o sã-l primiti drept compensatie? Îl donati lui Cangur?

Ciprian Trifan

Aveti grijã cã la muzeu, madam preoteasa iar s-a apucat de montat gresie, cicã vreo 600 de metri pãtrati. Noi l-am atentiona si pe Buzatu, dar nu poate omul sã zicã nimic, fiindcã e conflict de interese. Acesta este motivul pentru care vã rugãm sã-i spuneti dvs. focoasei directoare, sã nu cumva sã mute ceva si pe la casa din Copou, cã se frige.

Vasile Pavãl

Licitatia de la bazar a dat în clocot si, ca sã vedeti, câstigãtorul va fi un prieten de la Iasi al celebrului constructor de la noi, care toatã viata a fost politist si din banii de pensie si-a luat o roabã cu trei lopeti. La câti bani s-au pompat în el, putea mãcar sã-si cumpere un buldoexcavator.

Dumitru Boros

Dacã tot îl ungeti pe Chelaru sef de Politie Localã, nu uitati sã-i cereti si cazierul. Cã asa se face la orice angajare, fie cã e pentru un portar, fie pentru un director. Si dacã, prin absurd, nu-i curat, ce veti face? Nu-l angajati? Cicã pânã pe 12 decembrie i-ar veni hârtia de la Curtea de Apel cã-i curat, dar cine stie totusi!

Ioan Buta

Dupã ce ati petrecut la Brasov si în sat la dvs., la Raiu, a venit noul episcop sã vã dea cu aghiazmã. Poate s-o speria si pleacã Necuratul din Murgeni. Cã v-ati cam sãturat sã vã toarne la colegii mei de la ziar. Noi vã dãm un sfat. Dacã chiar vreti sã scãpati de el, trebuie sã tineti si post.