|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Daniel Olteanu

Anul acesta este decisiv pentru dvs., în politicã. Dacã veti lua decizia înteleaptã, sã vã continuati drumul greu al opozitiei în propriul partid, veti culege roadele în anul viitor. Aveti capacitatea sã rãbdati, asa cã nu dati PNL pe partidul lui Tãriceanu.

Adrian  Solomon

Anul acesta nu i-ati mai primit pe ziaristi cu uratul. Ati considerat cã acestia v-au colindat si semãnat tot anul. Recompensa dvs. deja le-ati dat-o. Le-ati creat pensiile speciale!

Doina Silistru

De Revelion, ati rãmas acasã si ati sãrbãtorit doar cu sotul dvs.,în tihnã, dupã ce, de Crãciun, ati avut casa plinã de nepoti. E si normal sã faceti acest lucru, fiindcã anul care s-a încheiat a fost unul bun, fiindcã v-ati mutat în casã nouã.

Cretu Gabriela

Ati intrat supãratã în Noul An. Sunteti foc si parã cã procurorii de la Parchetul Militar au arãtat cã în decembrie ’89 a fost loviturã de stat, nu Revolutie. E normal ca dvs. sã sustineti cã este vorba de o delegitimare a evenimentelor de atunci, fiindcã noul regim v-a adus bunãstare dvs. si întreg neamului, iar nouã, sãrãcie si umilintã.

Ana Birchall

Ne-am fi asteptat ca pe 27 decembrie, când la Vaslui neoficial se sãrbãtoreste ziua PSD-ului, sã fiti prezentã. Se pare cã nu ati considerat demn de dvs. sã stati alãturi de ursi, capre sau mosnegi. Ce-i drept, miroseau si a alcool si nu se merita sã le acordati atentie.

Mihai Botez

În anul 2018 aveti un culoar bun, mai ales cã în afara de deputatul Daniel Olteanu, nimeni nu mai face opozitie. V-ati propus si o relatie cu presa mai apropiatã. Vedeti însã cu cine vã înhãitati, fiindcã în breasla noastrã sunt si multi bãgãtori de seamã, f’ãrã gazetã, doar cu site de stiri.

Dumitru Buzatu

Anul 2018 va fi un an greu pentru dvs. Trebuie sã implementati programul cu gunoaiele, care o sã vã aducã doar notorietate negativã. Vine scadenta si la lucrãrile de la apã si canal. DNA stã la pândã, iar prietenii de peste Prut, pe care i-ati adus la Vaslui, dau prin bãt. Noi totusi vã urãm succes.

Eduard Popica

De Revelion ati stat acasã. Ati organizat petrecerea dintre ani la pensiunea sotiei, unde v-ati invitat prietenii. Si nasul Solomon a fost prezent, mãgulindu-vã cã focul de artificii de la pensiune a fost mai grozav decât al lui Boros, din Bârlad. Noul an vã asteaptã cu multe provocãri, asa cã fiti atent!

Ciprian Trifan

Ati vrut sã începeti Noul an în fortã. V-ati încordat muschii la serviciu, dar nu prea ati avut cu cine face treabã. Toti v-au spus cã e prea devreme si cã o sã fie cu chef de treabã de luni, dupã Boboteazã. E normal, la ce salariu au, e firesc sã se creadã indezirabili.

Vasile Pavãl

De Revelion nu ati fost în piata civicã, cã doar nu a fost Pavelion. A venit multã lume, parcã mai multã ca oricând. Dacã le tineati un discurs, dãdeati lovitura. Bine cã, mãcar, nu ati ratat concertul de muzicã simfonicã. Una din piesele lui Enescu ar fi trebuit sã fie chiar melodia imnului României.

Dumitru Boros

Anul care vine e vãzut de apropiatii dvs. ca anul revenirii. Noi suntem sceptici, mai ales cã încã nu aveti ouãle tari, sã dati cu statul paralel al lui Constantinescu de pãmânt. Lumea vrea mãsuri radicale si mai vrea ca hotii, care au îngenunchiat orasul, sã fie pedepsiti. Din pãcate, acestia o duc în huzur, în continuare.

Ioan Ciupilan

Finalul de an v-a prins foarte nervos. Erati supãrat pe toatã lumea. Sperãm ca de ziua numelui, sã vã reveniti. Ca sã nu pãsiti rãu în Noul An, vã propunem sã reluati pe vechi tot ritualul. Ca sã simtiti si spiritul de sãrbãtoare, puteti merge în R. Moldov, acolo unde de duminicã începe Crãciunul.