|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Ati avut mânã bunã cu Roxana Popa, care v-a fost sef de cabinet când erati europarlamentar la Bruxelles. Iatã cã, dupã ce i-ati plasat-o colegei dvs., Veve Dãncilã, care a preluat-o pe aceeasi functie în Parlamentul European, acum aceasta ajunge sef de cabinet al Primului Ministru. Astfel putem spune cã, avem o bârlãdeancã în guvernul lui Daddy.

Adrian Solomon

Ar trebui sã consumati mai multã lecitinã. De când a început sesiunea, învãtati pe rupte. Deja ati luat douã examene, mai aveti unul, dar se pare cã aveti si niste restante din anul I. Atunci nu v-ati dus la examene, fiind ocupat cu debarcarea lui Grindineanu.

Daniel Olteanu

Mai multi colegi din Parlament ,din PNL, încep sã migreze spre ALDE si PMP. Se pare cã sunt nemultumiti de cum gestioneazã Orban partidul. Dvs. ce decizie veti lua când începe exodul? Veti rãmâne pe baricade sau veti trece la ALDE? Cei de la Vaslui, din partidul lui Tãriceanu, mizeazã cã n-o veti face.

Ana Birchall

Se pare cã în Vaslui directoarea de la muzeu vã cam gelozeste. Când a auzit cã si Roxana Popa de la Bârlad a ajuns sef de cabinet la Primul Ministru, s-a dus la Buzatu si i-a spus cã vrea si ea la Bucuresti. Si cum a pus o vorbã bunã pentru dvs, asa sã facã si pentru ea.

Mihai Botez

Nu prea v-am vãzut sã fiti acid la comisie, când au fost audiati ministrii lui Daddy. Ne-ar fi plãcut, mai ales cã unii colegi de-ai dvs. au avut câteva initiative trãsnite, cum a fost în cazul ministrului învãtãmântului, când i-au fãcut cadou un dictionar. Si ati fi avut si dvs. cum, având în vedere ce exemplar a ajuns ministrul Economiei.

Aurel Caciulã

Acum cã ati început noua stagiune parlamentarã, ati luat-o si pe Diana, fata dvs., la Bucuresti. Probabil sã vã aranjeze costumele pe zile, ori sã vadã noile tendinte în modã ca sã vã actualizeze colectia de haine. N-ar fi rãu sã o angajati pe cabinet. Vorbim noi la ANI s-o lase în pace.

Dumitru Buzatu

Mersul la salã va dã bãtai de cap. De la atâta tras de fiare, nu prea vã puteti misca o mânã. Probabil vi s-a sucit un nerv, cine stie? Acum trebuie sã stati nu stiu câte zile pe la Piatra Neamt, unde ati gãsit un medic care sã vã trateze. În tot acest timp, la CJ, ati lãsat totul în seama lui Trifan.

Eduard Popica

Aveti o problemã cu “organele” la Vaslui, care se pare cã nu se mai sincronizeazã. Politistii îsi iau permisele între ei, jandarmii se amendeazã între ei, când trec strada prin locuri nepermise, etc. Cred cã ar trebui sã organizati niste iesiri la iarbã verde cu acestia, poate mai socializeazã si ei.

Ciprian Trifan

Multe voci din PSD spun cã datoritã dvs. Buzatu l-a pus la colt pe Vali Caragatã, managerul judetului. Tot acestia mai spun cã dacã dvs. nu i-ati fi bãgat limba în ureche presedintelui, acum acesta ar fi fost solutia care sã-l înlocuiascã pe Pavãl la Primãrie, cã tot zice cã nu mai candideazã.

Vasile Pavãl

Arcãleanu începe sã vã facã zile fripte în CL. Într-un fel erati obisnuit, dar parcã, în ultima vreme, e mai incisiv. Noi stim si de ce. La ei în partid s-a dat startul unui concurs: cine este cel mai acid contestatar al PSD se calificã în cursa pentru un loc pe listele de parlamentar în 2020. Asa cã, trebuie înteles.

Dumitru Boros

Ati luat foc când Huiban v-a reprosat cã dati bani unei fundatii care are domiciliul chiar acasã la dvs. De nervi, ati iesit pe hol, în timpul sedintei, si ati fãcut-o, la telefon, cu ou si cu otet, pe sotia dvs. Sãraca a plâns toatã noaptea, spre bucuria viceprimãritei Sexy Roxana.

Ioan Ciupilan

A început anul si se pare cã nu are semne bune. Liberalii nu se lasã si încep o nouã ofensivã. La ultima sedintã, Cãtãlina Popa a zis cã dvs. aveti salariul de 15.000 de lei. Ce-i drept, a cam exagerat. Probabil împreunã cu Sica ajungeti la leafa aceasta. Suntem curiosi dacã o veti actiona în judecatã, fiindcã spionii de lângã dvs. au spus cã da.