|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Daniel Olteanu

Ati fost bolnav în ultima sãptãmânã si ati lipsit total din peisaj. Locul dvs. a fost imediat luat de colegul de Opozitie, Mihai Botez, care a simtit cã e loc si a marsat. Asa cã, fãceti-vã bine cât mai repede! Cã nu de alta, dar intrã Boros la idei.

Gabriela Cretu

Iar v-a prins flama si ati început sã militati pentru emanciparea femeilor din România, de când Veve a intrat prim-ministru. E bine cã femeile se solidarizeazã împotriva violentei domestice, însã parcã e prea mult, ca în sedintele de Guvern sã se discute doar despre acest aspect.

Mihai Botez

Aveti petrecere în familie. Fratele dvs. boteazã chiar de Mosi. Este un bun prilej pentru a vã aminti de vremurile când erati copilandru si cutreierati strãzile Bârladului. În rest, v-ati fãcut curaj si ati iesit în prima conferintã de anul acesta, anuntând ziaristii tonomat cã de data asta e fãrã bani.

Aurel Cãciulã

Husenii au rãmas uluiti când v-au vãzut îmbrãcat ca un pui de bogdaproste, cu un fâs de la second-hand si a cãciulã cu urechi. Erau obisnuiti, de când ati iesit deputat, sã vã vadã îmbrãcat numai la patru ace. Ati concediat-o cumva pe Diana ?

Irinel Stativã

De când v-ati luat gipul, o Toyota de toatã frumusetea, este pentru prima datã când vã vedem la volan. În rest, doar sotia dvs. o conduce. Ce minune s-a întâmplat de v-a lãsat sotia sã o conduceti? A rãmas cumva fãrã benzinã si trebuia sã-i faceti plinul?

Ion Hadârcã

Ati obtinut imposibilul. Pentru prima datã în istoria activitãtii Parlamentului, în ziua de 27 martie va fi o sedintã solemenã a celor douã Camere, dedicatã împlinirii a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România. Felicitãri pentru reusitã!

Dumitru Buzatu

Ati avut o sãptãmânã destul de animatã. V-au vizitat cei de la ProTv, de la emisiunea “România te iubesc”, care au reusit sã vã enerveze cu întrebãrile lor incisive. Vã dãm un pic din casã si vã spunem cã au fost si pe la spitalul din Negresti si s-au interesat peste tot de ce judetul nostru e decretat polul sãrãciei.

Eduard Popica

De când e plecat subprefectul în Thailanda sunteti trist. Vã obisnuisesi cu acesta, mai ceva ca de un animal de companie. Erati obisnuit ca sã-l aveti mereu prin preajmã, iar acum vã lipseste mult. Mai aveti de suferit un pic, fiindcã de Ziua Îndrãgostitilor e acasã.

Ciprian Trifan

Sunteti în extaz cã în sfârsit v-au lãsat mapa presedintelui la semnat. Pânã acum doar Mariciuc a avut acest privilegiu. E si firesc sã fie asa. Oamenii sunt si apropiati de vârstã, iar colegul dvs. mereu a fost un câine credincios.

Vasile Pavãl

Bugetul pe anul acesta vã dã mari bãtãi de cap. De douã sãptãmâni nu mai iesiti din Primãrie si lucrati numai la acest proiect. Vã este fricã asa de tare de Arcãleanu, de lucrati atât de mult la detalii? Fiindcã e stiut cã odatã fãcut, bugetul va intra în dezbatere în sedinta de CL.

Dumitru Bouros

Sunteti un adevãrat cavaler. Dupã ce ati certat-o pe sotia dvs. de i-au mers fulgii, i-ati oferit un sejur de câteva zile la Chisinãu, unde v-ati bucurat de atmosfera incendiarã creatã de popa bulangiu, Pomohaci. Ca sã fiti în trend, duceti-o pe sotie si la Vãratec, poate vã cântã episcopul Corneliu.

Ioan Ciupilan

Iar v-a fãcut KO Cãtãlina Popa într-o postare pe Facebook. Acum a venit rândul celor de la Spatii Verzi sã intre în colimatorul acesteia, mai ales cã a si ales momentul potrivit. La aceastã Directie, tocmai s-a finalizat controlul Curtii de Conturi.