|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu: De când Viorica Dãncilã a ajuns premier, în PSD s-a dat startul petrecerilor în pijama! Ne-a plãcut de minune cum v-ati distrat alãturi de Ana Birchall, de doamna premier, dar si de bomba-sexy din Parlament, pe care unii rãutãciosi au botezat-o “Deputata Pitzipoancã”.

Adrian Solomon: Una stabiliti în sedintele de partid si alta iese la sedintele de CL! De exemplu, sãptãmâna trecutã ati hotãrât ca toti consilierii locali sã poarte în piept ecusoane cu “jmecher”, în semn de protest fatã de reactia primarului la întrebãrile PSD-ului, despre ONG-ul sotiei sale. La sedintã, doar Rãducanu l-a purtat! Bobeicã îl avea în buzunar, la fel ca si ceilalti consilieri. Una vã zic în sedinte, alta fac când sunt fatã în fatã cu Boros!

Daniel Olteanu: Vã faceti treaba în mod critic fatã de opozitie, dar colegii d-voastrã liberali nu sunt multumiti deloc. La Bârlad curãtã partidul de teamã ca oamenii d-voastrã sã nu aibã acces la functii. Într-un final, au sã ajungã ca în PNL sã rãmânã doar oamenii PSD-ului. Suntem curiosi cât veti mai rezista!

Mihai Botez: Nimeni nu a înteles de ce d-voastrã v-ati pus la masinã numãrul dupã denumirea partidului. V-ati dat seama cã, pentru notorietate, masina poate obtine un capital de imagine mai mare decat al soferului. Si Tudorel si-a pus la masinã “13 PSD”.

Irinel Stativã: Dragnea are o pãrere foarte bunã despre d-voastrã. Vã laudã peste tot. Din bãiat bun, care merge la toate sedintele, nu vã scoate! Si sunt douã variante: ori omul chiar crede ce spune, ori are nevoie de votul d-voastrã la Congres. Una peste alta, este pentru prima datã când cineva vã remarcã.

Ion Hadârcã: Credem cã ar fi bine sã mai veniti pe la Vaslui, nu doar în plimbãri ocazionale, prilejuite de anumite evenimente. Mai treceti pe la Buzatu si amintiti-i cã PSD-ul si ALDE sunt în coalitie. În teritoriu, acest lucru nu se vede deloc.

Dumitru Buzatu: Ne place cã pupila d-voastrã de la Muzeu face praf banii primiti drept subventie de la d-voastrã! Ultima trãsnaie a fost schimbarea caloriferelor la Muzeu, dupã ce a mai fãcut-o de douã ori, de când a fost numitã director. Unii zic cã a ajuns cu modernizarea casei sale la etapa de încãlzire.

Eduard Popica: Subprefectul, gelos pe succesul d-voastrã la presã, v-a preluat partea cu filmatul la evenimente. Numai cã, în loc sã dea bine, a dat-o cu mucii în fasole! A fãcut si el o filmare la accidentul de la benzinãrie si în înregistrare se vedea cum un angajat îl lua la întrebãri.

Mircea Gologan: Trei ore l-ati certat pe purtãtorul de cuvânt cã a dat drumul la filmarea buclucasã, fãrã sã o verifice. Sãracu’, a vrut sã vã serveascã prompt, ca sã nu mai ziceti cã doar prefectul este în “prime time” la TV. Toatã tãrãsenia are si o învãtãturã: faceti doar ce vã pricepeti mai bine!

Vasile Pavãl: Zilele de concediu se terminã si trebuie din nou sã veniti la serviciu! Iar veti da nas în nas cu Arcãleanu, iar veti intra în discutii interminabile cu investitiile si, dupã care, veti sfârsi iarãsi, obosit! Noi credem cã ar trebui sã mai delegati din responsabilitãti si celor doi viceprimari.

Dumitru Boros: Aveti probleme cu mãsurãtorile din Bârlad. Anul trecut ati bãgat vreo 20 de miliarde de lei vechi numai în cadastre! Ne întrebãm, anul aceasta cât veti mai investi în firma lui Motohoi.

Ioan Ciupilan: Cãtãlina Popa s-a tinut de cuvânt si v-a dat în judecatã! Este foarte supãratã pe d-voastrã si, din câte am aflat noi, supãrarea ei are si un pret. Cam 100 de mii de euro. Noi credem cã doamna n-a înteles nimic din politicã. Pãi, dacã ar fi dupã dumneaei, instantele ar fi blocate numai cu plângeri împotriva lui Bichinet.