|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Doina Silistru

Zilele ce urmeazã o sã plecati în friguroasa Rusie, unde veti fi observator în alegeri din partea OSCE, la alegerile prezidentiale. Aveti foarte mare grijã, fiindcã lui Putin nu-i plac oamenii care-si bagã nasul în afacerile sale. Indiferent de ce încearcã Opozitia, tot acesta va iesi presedinte.

Daniel Olteanu

V-ati atras multi dusmani în Parlament, mai ales din partea PSD, disperati de luãrile dvs. de opinie vis-a- vis de lipsa finantãrii Moldovei. Culmea cã cei mai supãrati sunt colegii dvs., din Vaslui, care vor sã vã filmeze când cititi declaratia politicã în fata unei sãli goale.

Ana Birchall

I-ati întors serviciul lui Buzatu si l-ati luat pe cel mic sub aripa dvs. E un gest înduiosãtor, dacã te gândesti cã Tudorel, mult timp, a crescut fãrã mamã. Nu i-ar strica un pic de afectiune, dar sã nu uitati sã-l trageti de urechi când face prostii. Altfel vi se suie în cap.

Aurel Cãciulã

Ca un adevãrat cavaler, ati împãrtit flori, de 8 Martie, în Husi. Ati luat-o de la piatã, pânã în fabrici de papuci, unde lucreazã multe femei. Ne-au plãcut mult ochelarii dvs., parcã erati un fel de James Bond, varianta româneascã. Mai bine îl luati si pe Sebastian cu dvs. Vã scoteati! El cânta, dvs. punctati la imagine.

Adrian Solomon

Acum cã a trecut 8 Martie, nu mai are rost sã vã cântãm melodia “Mama coace pâine”. Are grijã colega noastrã! Noi suntem îngrijorati însã de faptul cã vi i-ati urcat în cap pe politisti. I-ati fãcut semi analfabeti cu pretentii la leafã de profesori doctori. Oricum, au mare curaj sã se compare cu Ramona Mocanu.

Mihai Botez

Sunteti bucuros cã partidul dvs. a crescut în sondaje si este peste PMP, ALDE sau UDMR. Cele 12 procente se datoareazã faptului cã sunteti mereu activi în Parlament si îi sanctionati, ca pe maidan, pe PSD-istii care se cred stãpânii absoluti ai României. Ar trebui si dvs. sã fiti “nesuferit”, precum colegii dvs.

Dumitru Buzatu

Poporul de rând vã criticã cã tocmai v-ati pus pilele în miscare pentru Tudorel si l-ati uns secretar de stat. Pãi ce, altii nu ar fi fãcut la fel pentru copiii lor? Doar niste ipocriti ar crede cã, pusi în situatia dvs., nu ar fi fãcut la fel. Cã doar nu l-ati fi lãsat sã lucreze în Anglia “labor” pe santier.

Eduard Popica

Ati fost luat un pic pe nepregãtite la aflarea vestii cã comandantul de la Jandarmerie a fãcut accident vascular la serviciu. Ati vrut sã-i sunati familia, dar v-ati dat seama cã nu stiti nimic despre acesta. Cu greu, ati dat de fiica sa, dupã ce ati aflat cã sotia acestuia murise cu un an în urmã. Ar trebui sã îi dati afara pe cei de la “cadre”. Pãi, cum sã nu aveti dosarul lui?

Mircea Gologan

Nu stim ce s-a întâmplat cu dvs., dar anul acesta ati cumpãrat flori si le-ati oferit doamnelor pe care le aveti în subordine. La cât de “bun” sunteti, ne mirãm cã ati fãcut un asemenea gest. Noi o punem pe seama bucuriei cã Tudorel a ajuns secretar de stat si nu subprefect.

Vasile Pavel

Astãzi, în drum spre casã, v-ati abãtut pe la Centrul de Turism, de lângã sediul PSD. Probabil ati decis sã vã faceti concediul de Paste în judet si ati cãutat vreun pachet de servicii la acest centru. Numai cã ati avut o surprizã. Angajatii tocmai plecaserã si puseserã lacãtul pe usã. Era, ce-i drept, ora 15.50. Asa cã, angajatii de acolo au o scuzã.

Dumitru Boros

Ati încurcat-o! Pesedistii lui Sexy au spus cã au rupt USL la Bârlad. Nu vã faceti griji. Au spus-o la nervi cã i-a certat Solomon, dar, cât viceprimãrita e tare în parcare, totul va merge uns. Dvs. doar trebuie sã alimentati conturile de la scoli, unde Feraru face mentenanta.

Ioan Ciupilan

Dacã vi se oferã posibilitatea ca la Congresul PSD de astãzi sã luati cuvântul, sã nu o faceti. Nu de alta, dar v-ati dat drumul la gurã si l-ati supãrat pe Buzatu, care pentru prima datã e pe aceeasi lungime de undã cu seful sãu de partid. Poate, din acest motiv, a avut încredere si si-a lãsat unicul sãu fiu sã lucreze în guvernul acestuia.