|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Daniel Olteanu

Se pare cã ati tras piciorul dupã dvs la ALDE. Cicã e pe vine si Bichinet. Uite asa se umflã partidul lui Braniste, care peste noapte a ajuns cu doi deputati si un senator, ca si cum în alegeri parlamentare ar fi luat 25%. Si cine mai poate spune acum cã Braniste e un presedinte de conjuncturã?

Adrian Solomon

Se pare cã ati bãut bere din acelasi pahar cu Nicu Vârlan. Pentru cei care nu-si mai amintesc, acesta este presedintele UDMR-ului la Vaslui. Spunem aceasta fiindcã în ultima perioadã vã puneti semnãtura pe multe proiecte initiate de unguri. Nu stim dacã Vârlan vã insuflã acestã stare de spirit, însã parcã e prea de tot sã vã vindeti ungurilor pentru un vot la motiune.

Ion Hadârca

Acum cã partidul a crescut ca Fãt Frumos sunteti vãzut din ce în ce mai mult la Vaslui. Totusi aveti grijã cu Bichinet. Ãsta dacã ajunge în partid vã furã si scaunele. Si pe cel de presedinte. Oricum e tare gluma cã PMP fuzioneazã cu PNL, iar deputatul va veni presedinte peste Tãtaru.

Mihai Botez

Soarta a fãcut sã fiti singurul parlamentar al opozitiei în Vaslui. Din zece, nouã sunt la guvernare. Aveti o ocazie unicã sã deveniti simbolul judetului sau mai mult sã faceti la Vaslui un maidan al opozitiei. Noi vã rugãm sã nu începeti iar cu deschiderea de noi cabinete parlamentare cã înnebuneste poporul nu alta.

Gabriela Cretu

Miercuri ati trecut prin emotii mari. Ticãlosii lui Orban erau sã-l rãstoarne pe Tudorel de la Guvern. Dar n-a fost sã fie fiindcã fiul dumneavoastrã e cu norocul în Guvernul Dãncilã. De asta noi credem cã aceasta va rezista în Palatul Victoria pânã în 2020.

Aurel Cãciulã

Nu prea ati înteles ce trebuie sã faceti la motiune si era cât pe ce sã intrati în sala. Noroc de Stativã cã v-a tras de mâneca si v-a explicat cã nu trebuie sã intrati în sala de sedintã. V-ati cam ofuscat. Ati exersat mult în fata oglinzii momentul cu bilele si ati fi vrut sã vã vadã poporul cum jucati dumneavoastrã alba-neagra cu Guvernul.

Dumitru Buzatu

Dupã sedinta de la Bucuresti, de dinaintea motiunii v-a prins pe la Tecuci o ploaie cu gheatã de ati rãmas si acum cu spaima. De fricã sã nu fiti bãtut cu pietre v-ati ascuns sub un pod, asa cum fãceati când umblati descult ca Marin, pe la Ruginoasa.

Eduard Popica

Ati avut o sãptãmâna de cosmar. Peste familia dumneavoastrã parcã s-a abãtut tot rãul din lume. Acum cã ati rãmas un fel de stâlp pentru ei, ar trebui sã vã concentrati mai mult acolo. O sã vedeti cã meritã. Politica e o himerã, iar în vârf nu poti sta la nesfârsit.

Ciprian Trifan

Suntem foarte curiosi dacã ati fost si dumneavoastrã la Centrul Medico-Social de la Bãcesti când a fost lansat “Titanicul” pe apele helesteului din curte. Nu de alta, dar vrem sã vedem dacã Dumnezeu v-a luat mintile la toti din CJ sau numai lui Buzatu. Bãtrânii n-au ce mânca prin judet, iar voi, cei din fruntea judetui vã arde de plimbãri cu bãrcutele.

Vasile Pavãl

Este un patron din oras care este foarte supãrat pe dumneavoastrã. L-ati bãgat în faliment. Santierul de la Teatrul mic început acum doi ani i-a terminat afacerea acestuia. Omul avea acolo un club misto si destul de frecventat, iar acum nu-i mai trece nimeni pragul pentru cã nu are pe unde. Cicã vrea sã vã dea în judecatã.

Dumitru Boros

Spitalul vã dã bãtãi de cap, mai ales prostiile pe care le fac cozile de topor a lui Dobrovolschi care lucreazã acolo. Degeaba bãgati dumneavoastrã bani cu lopata, dacã nu faceti curãtenie. Si pe la secretariat, la Primãrie aveti scurgeri de informatii. Si vã mai mirati de ce câstigã în instante Dobrovolschi.

Mihai Buta

V-a iesit schema cu Dan Cain. Asa cum ati prognozat si cum trompeta dumneavoastrã a trâmbitat prin oras, Dan Cain a fost schimbat din fruntea liberalilor din Murgeni. Acum sperati cã alesii locali din PNL o sã voteze cum le dictati în Cosiliul Local. Vã înselati! Acestia ascultã tot de Cain, chiar dacã nu le mai este sef.