|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Ati venit în judet, ati fãcut o baie de multime prin comune si vã întoarceti linistitã la Bucuresti. Avem si noi o întrebare: Ati ajutat vreodatã vreun primar la realizarea vreunui proiect? Fiindcã noi nu prea ne amintim. Oare de ce tot vã cheamã edilii la sãrbãtori?

Adrian Solomon

Din ce în ce mai multi primari au început sã-si schimbe pãrerea despre dumneavoastrã. Vorbim de cei din nordul judetului, deoarece cu cei din sud vã stiti bine. Recunosc cã, desi pozati în îngâmfat, i-ati ajutat decisiv în rezolvarea unor probleme. Încep sã prindã sperantã si chiar încep sã creadã cã puteti fi o alternativã la un anumit moment în PSD la Vaslui.

Mihai Botez

E timpul sã iesiti la rampã. Dupã perdaful primit de Olteanu pe Facebook, mai ales dupã ce nu a votat motiunea, poporul vã vede unicul reprezentant al Opozitiei. Curentul e bun si noi credem cã dacã în discursul dumneavoastrã apar si elemente ultranationaliste ati puncta enorm.

Ana Birchall

Ati venit în judet, îmbracatã în ie în încercarea de a le spune fraierilor din judetul nostru cã sunteti de-a lor. Pãi dacã ar fi fost asa nu l-ati fi luat pe Tudorel la Guvern, ci ati fi ales un tânãr performant cu studii si diplome. Fãtãrnicie multã, cam atât se poate spune despre actiunile dumneavoastrã în judet!

Aurel Cãciulã

Ati vãzut ce pãtiti dacã pozati în pesedist convins? Vi se urcã husenii în cap. Pe ei nu-i pãcãliti. Ne place însã cã le dati replica si subliminal le transmiteti ideea cã sunt tâmpiti si cã nu înteleg cum salvati dumneavoastrã tara de codurile penale construite în republica procurorilor. Noi zicem sã o lãsati baltã si sã puneti capul în pãmânt.

Daniel Olteanu

Dacã tot ati fãcut sacrificiu si ati plãtit tributul cu plecarea dumneavoastrã la ALDE (vezi reactia fecebucistilor) noi vã sfãtuim sã preluati organizatia si sã vã apucati de treabã. Rezultatele îi mai pot îndulci pe proaspetii dumneavoastrã contestatari. Reactia lor ar trebui sã vã mãguleascã, fiindcã este una sincerã.

Dumitru Buzatu

Vã lãudati pe la colturi cã ati rezolvat problema cu groapa de gunoi de la Rosiesti si cã în curând va deveni functionalã. Realitatea e cã altii au muncit, dumneavoastrã doar ati cules roadele, ba mai mult ati dat si niste salarii babane la tot felul de nepriceputi de la ADIV. Oricum buba acolo se va sparge repede.

Eduard Popica

Sunteti supãrat si necãjit cã vã pleacã sefa de cabinet, iar dumneavoastrã habar nu aveti unde. Întrebati-l pe finul ei, viceprimarul Dragos Cazacu. Cicã ar fi aranjat miscarea atunci când a fost plecat cu Buzatu în Norvegia. Poate o ia Tudorel la Bucuresti!

Mircea Gologan

Nu stiam cã sunteti microbist, însã vã vedem foarte implicat în alegerea noului sef de la AJF Vaslui. Spunem nou, fiindcã Gheorghitã ar cam trebui sã-si vadã de meseria sa de politist. Haina de sef peste fotbalul judetean nu îl prinde bine, oricât de mult îl sustineti dumneavoastrã.

Vasile Pavãl

Au început sã vi se urce în cap sefii de servicii din Primãrie. E normal, fiindcã tot dumneavoastrã le-ati dat nas. Nu le fãcea bine Cristea cã-i tinea la respect? Acum ei cred cã lor li se datoreazã faptul cã lucrurile se miscã bine în oras. Puneti bãtul pe ei! Apropo, dacã a ajuns Baba sã vã consilieze pe probleme de sport e de rãu.

Dumitru Boros

V-ati adus o casã de avocaturã mai de Doamne ajutã la spital pentru cã a ajuns Dobrovolschi sã vi se urce în cap. E normal, atât timp cât juristul de acolo umblã cu cioara vopsitã. Se pare cã neregulile de la spitalul pe care acesta îl construieste sunt mari. Noi asteptãm cu interes conferinta de presã!

Ioan Ciupilan

Iar vã bate gândul sã deveniti independent. E normal, atât timp cât Husul e considerat neimportant de cei de la CJ, unde se pare cã prioritate au Negrestiul sau Murgeniul. Cel mai fericit ar fi Cãciulã. În sfârsit ar fi si el cineva în organizatia PSD de la Husi.