|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Ana Birchall

Jos pãlãria! Dupã ce comuna Grivita a fost inundatã, ati dat o fugã tocmai de la Bucuresti, ca sã vedeti cu ochii dumneavoastrã dezastrul! Partea nasoalã e cã ati nimerit într-o comunã liberalã, dar nu vã faceti griji, cã deja primãrita de acolo a negociat cu Miticã sã treacã la PSD!

Adrian Solomon

Pânã la urmã v-a iesit istoria cu “î” din “a”, în loc de “î” din “i”. Stati sã vedeti de acum ce cozi o sã fie pe la Buletine si Pasapoarte, fiindcã tocmai ati decis în Parlament si ati dat o lege, prin care ati stabilit cã e obligatorie schimbarea documentelor.

Daniel Olteanu

Liberalii se tem de dumneavoastrã, ca dracu’ de tãmâie! Ca sã nu le luati primarii, au început sã îi poarte pe la Bruxelles. Noi vã sfãtuim sã le ziceti acestora sã accepte excursiile, iar peste 2 ani sã candideze la ALDE.

Aurel Caciulã

Ati devenit si dumneavoastrã un bãiat de Capitalã! Auzind-o pe Gabriela Cretu cã merge cu trenul la Bucuresti, v-ati luat dupã ea. Vã duceti cu masina pânã la Crasna, iar de acolo, tup!, în cuseta de dormit.

Mihai Botez

Rãmânând singurul parlamentar în opozitie ati început sã vã plictisiti! Ati început sã luati proastele obiceiuri ale lui Dan Marian si împãrtiti prin oras pliante cu Buzatu, îmbrãcat în sultan. Dan Marian îl fãcea “balaur”. Dacã o tineti tot asa, este posibil sã îi cãlcati pe urme.

Doina Silistru

Ati avut o mini-vacantã în Germania. Parlamentul v-a trimis la Berlin si ne întrebãm dacã v-ati întânit cu Merkel. Gurile rele spun cã aceasta nu prea mai are timp de oficialii UE si stã mai mult, bot în bot, cu Putin. Acum, mai nou, si Dragnea s-a dat cu rusii.

Dumitru Buzatu

Tare vã mai place la televizor! Când la Antena 3, când la Romania TV, când la Realitatea… I-ati luat locul lui Bichinet, bufonul judetului. Trebuie sã recunoastem cã dumneavoastrã sunteti mai echilibrat în ziceri, însã o mai luati pe arãturã… Vã consiliaza cumva Bichinet?

Eduard Popica

Ati fãcut o faptã bunã, ducând copiii sinistratilor în tabarã! Pãcat însã cã i-ati dus la Poiana Cãprioarei, adicã la noi în judet. Puteati vorbi cu Tudorel si, din salariul lui pe o lunã, îi tineati la mare. Pentru unii dintre ei, acest lucru ar fi însemnat o premierã.

Mircea Gologan

Dupã excursia din Thailanda, acum ati optat ca zilele de concediu, sã vi le petreceti într-un resort din Antalia. Aveti grijã unde vã postati fotografiile, ca nu cumva sã spuneti cã sunteti urmãrit de ziaristii ticãlosi.

Vasile Pavãl

Toatã lumea se întreabã ce e cu acea alee pietruitã din mijlocul gazonului ce strãjuieste Primãria!? Lumea e curioasã, fiindcã a vãzut cã de jur împrejurul acelui trotuar, ati schimbat gazonul. Pânã explicati dumneavoastrã, o sã le explicãm noi oamenilor, ce aveti în plan: alea respectivã e, de fapt, o ramurã din care pleacã mai multe frunze, care, în cadrul proiectului dumneavoastrã, vor fi stilizate prin grupuri de flori.

Dumitru Boros

Ati fost multumit de “finul” dumneavoastrã, Feraru! A pãzit cu strãsnicie usa PSD-ului, iar Olteanu nu a putut sã intre. Prin urmare, i-ati mai dat bonus trei scoli, unde va trebui sã execute o curãtenie generalã. Nici Roxana nu s-a lãsat mai prejos, i-a multumit si ea în felul sãu, dar nu e imoral, fiindcã sunt sot si sotie.

Ioan Ciupilan

Iatã cã husenii au vãzut si cealaltã fatã a dumneavoastrã! Cea de om serios, milostiv si întelegãtor. V-ati cerut asa de frumos scuze doamnei Popa, încât aceasta a semnat actul de împãcare, desi, de la partid i se spusese sã nu care cumva, sã facã acest lucru.